Haritam Açılmıyor | Acil Bakar mısınız?

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Benim MCEDİTle Yaptığım Haritamı Serverde Arkadaşımla Oynadık Ama Minecraft 1.6.2 Saves Dosyasına Attığımda Açılmıyor Nedeni Ne Olabilir Forge Yüklü Değil Modlar Yüklü Değil Lütfen. :(

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Dünyanın adı ne? xyz olsun. server.properties gir. Level Name = xyz yap. Hallolur :)

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatamadım Yada Ben Anlamadım 1.6.2 'Nin Saves Dosyasına Atıcam Mapımı Bukkit Servere Değil . 1.6.2'den Mapa Gireceğim. Single Player Olarak

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Worldünü "saves" klasörüne at SinglePlayer worldlerinden arat kendi world adını :)

~Alex~

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yapacagin sey normal ilk önce %appdata% ya girdikten sonra .minecraft'a girip savese atcaksin mapi oyuna girceksin map orda olcak olay bu :)

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Game Directory'nin yanındaki kutucuğa tıkla sonra C:\Users\KullanıcıAdın\AppData\Roaming\.minecraft diye değiştir KullanıcıAdını da editlemeyi unutma :)

~Alex~

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Game Directory'nin yanındaki kutucuğa tıkla sonra C:\" title=Users\KullanıcıAdın\AppData\Roaming\.minecraft diye değiştir KullanıcıAdını da editlemeyi unutma :)

Kardesim Sen Ne Karistiriyon işi Allah Aşkina ya .minecraft'da savese atcak olcak bitcek uzatmayin şu konuyu :S

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Kardesim Sen Ne Karistiriyon işi Allah Aşkina ya .minecraft'da savese atcak olcak bitcek uzatmayin şu konuyu :s

1.6.2 launcherları %appdata% ya ayarlı değil. Oraya koysa da algılamaz çünkü kullandığı launcherı ben de kullandım. Belgelerime kaydoluyor. Lütfen biraz deneyerek yorum yapsak :)