Ben Builderim Diyenler

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Birgün Tario76 Nın Builder Alımının Konusuna Baktığımda Builder Arayan Gelsin Yazan Bir Sürü Kişi Gördüm Bunları Bir Sırasıyla Listeledim
1-Resim Koymadan Yaparım Diyen Sonrada Yapmayan Kişiler
2-Kutu Ev Yapıp Alıntı Değildir Diyenler
3-216446 Sw de Builder Oldum Diyenler
4-Diğerleri
Arkadaşlar Vallaha Ben Bunlara Sinirleniyorum Bunlar Nasıl Bir Tiptir Siz Builder Arıyorsanız Bu Tür İnsanlarla Konuşmayın (BENCE) Sizin Düşünceniz Nedir?

fehmican

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok Doğru Söylüyorsun Biz Emek verip yapıyoruz Ama İnsanlar Creative Server e girip Beğendikleri Mapların Resimlerini Alıp yada Başka Bir fotoğraftan alıntı yapıp Başkalarına Yalan sölüyor Çok Kötü bir şey

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet özellikle şöyle diyenler bile var:
88 serverda moderatör,admin,builder oldum
işte bu abilerden bıktım bence foruma telefon numarasıyla üye olma açılsa buraya bir daha abi üye olamaz :)

gunla16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen katılıyorum kardeşim biyerden gördüğü evin aynısı yapıyor 2 3 şey ekliyor ve alıntı değildir diyorlar.Hani o evi yaptın ve seçildin adam sana bunu bunu yap dediği zaman apışıp kalacaklar bu yüzden böyle şeyler olmamalı

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı öğreneli 2 gün olmuş bana aynen şunu dedi:
-Beni builder yapsana swnde hani var ya ***Craft sana 1 tane elmas vericem harbi bak yeminle
+Alım yok maalesef
-Hadi bak 2 elmas vercem yeminle evime bak.
Bundan sonra adam gitti PlotMe'deki başkasının evini gösterdi. /p info deyince her şey çıktı ortaya. :S

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı öğreneli 2 gün olmuş bana aynen şunu dedi:
-Beni builder yapsana swnde hani var ya ***Craft sana 1 tane elmas vericem harbi bak yeminle
+Alım yok maalesef
-Hadi bak 2 elmas vercem yeminle evime bak.
Bundan sonra adam gitti PlotMe'deki başkasının evini gösterdi. /p info deyince her şey çıktı ortaya. :s

Starmi?

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Yok bu forumdan değil ya sunucuda. Skype'dan eklemişti oradan yazdı. Reklam olmasın diye *ladım sunucu hâlâ açık çünkü

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
8 - 10 Yaşındaki çocukların servere gelip ALIM VARMI ADMİN !!!! 50 SW DE REHBERLİK YAPTIM TECRÜBELİYİM!!!!!!

Demesi minecraftı batırıyor iyice .

RememberMe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence builder olacak kisiyi serverlarda secmeyeceksin forumda arasatiracaksin kisilerin konularını ona göre karar vericekin resim falan istemekle olmuyo.