Bir kere buna "skin kullanma" değil, hesap bulma denir. (bence)
Skin kullanmak için "Minecraft Premium" sahibi olmak ve skini "The Skindex" sitesinden seçip hesaba yüklemek gerekir.
Premium olmayan ve olamayanların tek çözümü budur. Ama öyle bir skin bulursunuz çok güzel gelir, sunucuya girince "/login sifre" yazısını görünce hayal kırıklığına uğrarsınız. Ben çok yaşadım![]()
Oy kullanımın için teşekkürler kardeşim ama herangi yeni açılmış bir serverde kullanılabilir en azından multipayerlerde de kullanılabiliyor ama senin görüşün bu zaten skinli olmayı çok isteyen arkadaşlar için ben kullanıyorum ve 1 kere bile serverde /login sifre yazmadı
senin oy kullandığnı surdan biliyorum 2 görüntülenme olduğunda sen yorum atmıstın yani benden baska tek sen gördün ilk olarak ve oy kullanıldığında hala 2 görüntülenme idi[DOUBLEPOST=1376240735,1376240674][/DOUBLEPOST]neyse bosver sacmalamaya gerek yok ben sadece birilerine yardım etmek istemiştim.1. Nereden biliyon benim oy kullanıp kullanmadığımı?
2. "/login sifre" Hamachi sunucularında %0.00001 ihtimal ki zaten 3 5 kişi de o hesapla girmeye çalışmaz (ben sana hamachili oynuyosun demiyorum yanlış anlama); VE ŞANSLIsın(dır) :sırıtmak:
ka
senin oy kullandığnı surdan biliyorum 2 görüntülenme olduğunda sen yorum atmıstın yani benden baska tek sen gördün ilk olarak ve oy kullanıldığında hala 2 görüntülenme idi[DOUBLEPOST=1376240735,1376240674][/DOUBLEPOST]neyse bosver sacmalamaya gerek yok ben sadece birilerine yardım etmek istemiştim.![]()
Mutlaka yardım etmişsindir ama bunu bilen çok Minecraft oyuncusu var.
Ama yenilerin çoğu bilmiyordur![]()
onun yerine steve.png yi değiştir daha mantıklı olur