Optifine mod bulamadım.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Normalde 70-100 arası fps de oynarken shaders yükleyince fps im 5-30 arasına düştü.Optifine mod arıyorum.İnternette ve forumda 1.6.2 sini bulamadım.Nerden bulabileceğimi söylerseniz veya linkini atarsanız sevinirim.Ayrıca bilgisayarımın özellikleri :

8 gb ram DDR3 memory
intel core i7-3630qM
Nvidia GeForce GT 640 2 gb ram

1 shaders ile kasabilir mi ki ?

samil25

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shaders mod zaten kendiliğinden optifine'yi yüklüyor diye biliyorum (eski sürümlerinde öyleydi)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu yüklemiyor.Skydaz dan yükledim.Yüklendi diyor ama yüklenen bir şey yok.

samil25

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilginç...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu linkten indirebilirsin bunun içindeki dosyaları direk bin'in içne at neasıl yapmayı bilmiyorsan mesaj at

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bin in içine at derken minecraft.jar a mı atacaz ? yoksa direk bin e mi ?

samil25

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine ı ben forge nin üzerine kurduğumda çalıştı , normal minecraft a kurduğumda çalışmamıştı bide launcher da şöyle bir ayar vardı :

Bence çok karışık bu ne gerek var :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376294894,1376294781][/DOUBLEPOST]
bin in içine at derken minecraft.jar a mı atacaz ? yoksa direk bin e mi ?

Bak çalıştıra %appdata% yaz daha sonra .mincraft'ı bul, bin'e gel sonra orada minecraft.jar diye bir dosya olacak sağ tıkla birlikte aça gel winrarı seç sonra indirdiğin dosyaları içine at

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence çok karışık bu ne gerek var :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376294894,1376294781][/DOUBLEPOST]

Bak çalıştıra %appdata% yaz daha sonra .mincraft'ı bul, bin'e gel sonra orada minecraft.jar diye bir dosya olacak sağ tıkla birlikte aça gel winrarı seç sonra indirdiğin dosyaları içine at

Minecraft.jar diye bi dosya yok.Bu cracked 1.6.2

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O kadar biliyorum.her şey var minecraft dosyası yok işte.Crack 1.6.2 bu.