yardım lazm beyler

appzone

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
acaba minecraftta mapın sonu nsl beyler biliomusunuz bildiğim kadarıyla şöyle olmalı dümdüz olmalı duvar (taştan ve lavlar sular akıyo madenler gözüküyo.ama oradada dünya devam edio dünyadan düşülmüypmu sonu yokmu bunun hep sen ilerledikçe mapın gerisi olmasan bile hazırlıyomu hemen ağaçlar fln yardım ediin!!!

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadasin demek istedigi minecraft haritasinin(map)sonu varmi yoksa sinirsizmi
cevap sinirsiz bir maptir ilerdedikçe harita acilir

CrawLin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadasin demek istedigi minecraft haritasinin(map)sonu varmi yoksa sinirsizmi
cevap sinirsiz bir maptir ilerdedikçe harita acilir
Hayır, oyunun bir sonu vardır map acayip bir şekilde garipleşir ve esyalar yere atıldıgında kayip geri donmeye baslar.

Minecraftwiki ye FarLands yazarsan çıkar.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, oyunun bir sonu vardır map acayip bir şekilde garipleşir ve esyalar yere atıldıgında kayip geri donmeye baslar.

Minecraftwiki ye FarLands yazarsan çıkar.

böyle garip yani hatali(bug)maplari bukkit serverlarda görmüstüm büyük bir kare seklindeki alan böyle oluyor ama dünyanin sonu degil bu
eger dünyanin sonu diyip israr edersen f3 ile resmini cek dogdugun noktadan nekadar ileri gittigini merak ettim

CrawLin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
böyle garip yani hatali(bug)maplari bukkit serverlarda görmüstüm büyük bir kare seklindeki alan böyle oluyor ama dünyanin sonu degil bu
eger dünyanin sonu diyip israr edersen f3 ile resmini cek dogdugun noktadan nekadar ileri gittigini merak ettim

Bunu ben söylemiyorum MinecraftWiki söylüyor kardeş gir bak istersen...

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
umarim buda herobrine isine dönmez çünkü herobrine gördünü söyleyipte daha sonra mod kullandigibi itiraf edenleri çok gördüm buda öyle birseydir muhtemelen yada büyük bir bugtur