StarCraftTR Spawn Çalışması

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Keşke tüm moderatörlerimiz sizin gibi doğru bir seçim olsaydı. İyi çalışmalar.

Ben öyle sadece minecraft oynayan, oyunu bilen, sürekli forumda yöneticilik yapan biri değilim, aksine forumdan çok oyunla haşır neşirim, oyuncu profilini çok iyi bilirim.
Çok isterdim premiumlara özel bir server açmayı, ancak biliyorum ki bizim oyuncu kitlesi sanki sorun serverdaymış gibi, "bu servera neden girilmiyor! bu server bozuk! senin açacağın serverın ... " diyecektir.
Global bir server açıp, crack olanların girmesini engellersem, eminim ki hem daha çok oyuncu kitlem olacak, hem de daha kaliteli bir oyuncu kitlesine sahip olacağım. En basitinden hesaplar değerli olacak, millet banlanmayı kolay kolay göze alamayacak...

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben öyle sadece minecraft oynayan, oyunu bilen, sürekli forumda yöneticilik yapan biri değilim, aksine forumdan çok oyunla haşır neşirim, oyuncu profilini çok iyi bilirim.
Çok isterdim premiumlara özel bir server açmayı, ancak biliyorum ki bizim oyuncu kitlesi sanki sorun serverdaymış gibi, "bu servera neden girilmiyor! bu server bozuk! senin açacağın serverın ... " diyecektir.
Global bir server açıp, crack olanların girmesini engellersem, eminim ki hem daha çok oyuncu kitlem olacak, hem de daha kaliteli bir oyuncu kitlesine sahip olacağım. En basitinden hesaplar değerli olacak, millet banlanmayı kolay kolay göze alamayacak...

Tamamen aynı görüşteyiz ekip olarak. Oyuncu kitlesi daha çok olacak fakat Türkiye'den olmayacak bu oyuncu kitlesi.
Globalleşme olayı olduğundaysa bukkit sisteminin başlangıcından beri -sürekli- büyük emekler harcanmış serverlar mevcut.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ya bir kere iyi bir ekip, ingilizce de biliyorsa, kesinlikle globalde çok kaliteli bir server sahibi olabilir. Eminim ki Türkiye'de yurt dışında 1000 üstü oyuncusu olan serverlardan çok daha kaliteli serverlar var, tek sorun, oyuncu kitlesi bunun farkında değil ve değerini bilemiyor. Ekip sağlam olduktan sonra, geriye kalan sadece zamandır. Zamanla o server dünyanın en iyileri arasına girer ve daha da ilerleyen zamanlarda ekibe yeni bilgili kişiler de katılır.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

Doğru Söylüyorsun Bizim Milletimiz Oyuna Hak Ettiği Halde Para vermez Ama Bir Reklam Görsünler 2 dk sonra markette biterler - şey şu .... marka ... ürününden geldimi diye :D

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hangi konuda olduğunuzun farkındasınız değil mi ?
Mesajlarınızı raporlamak durumundayım..

Emre Can KESKİN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam ,bazen konuşmaya dalıp gidiyorum ben kendiminkileri silerim bu arada insan bir uyarı atışı yapar bide eskiden insanların konularında konu sa biliyorduk o zamanları özledim ...

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spawn çok güzelmiş :/ starcraft'a girmedim hiç nedenini bilmiyorum ama yorumlar kalitenizi belirtiyor :)

loloprofol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Aylar önce yaklaşık 2 günde tamamladığımız Survival Server spawnımızı tüm Minecraft oyuncuları ile paylaşma kararı aldık.
Her ne kadar harita biz daha paylaşmadan world downloader vb. modlarla indirilmiş olsada yasal yolla indirecek arkadaşlar için Planet Minecraft linki :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yapımcılar:
1refikaltair1 - Baş Mimar
Dmngirl - Biom mimarı
Hsbas - Düzenleme

Serverlarınızda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz fakat lütfen kendiniz yapmış gibi göstererek emeğimize saygısızlık etmeyiniz (tıpkı biz paylaşmadan indirip kullanan arkadaşlar gibi ).
Bence sabiti hak ediyor

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Gayet başarılı bir çalışma fakat sana birkaç önerim olacak,
  1. World Painter tarzı bir program kullan ve düz bir spawn yapma.
  2. Dış kısımda surlar veya köy olabilir. Bir işe yaraması önemli değil şehir havası katar.
  3. Fotoğraf çekmek için yüksek yerleri veya meydanları tercih et.

Başarılarının devamını diliyorum ayrıca dediğiniz gibi bir Premium server açarsanız çalışmalarınıza destek vermek isterim.
İyi forumlar. Kılıcınız keskin, elmasınız bol olsun!