bence koyma koyarsan normal klişe sunucu olur koyma yani![]()
Server Açmışsın Birtek Lapis Kalmış Kafan Karışık Koyimmi Koymiyimmi Diyorsun Ve Forum Üyelerine Soruyorsun
Çok Karışık Bir Sorun.
Bence Anket Yap 1 haftalığına en çok oy alandan yaparsın
Belki Daha Az Karışık Olur
Belkide Sorun Çözülür
İyi Oyunlar![]()
Teşekkürler fakat bugün açıcağım server'in süresi var işin içinde![]()
Ozaman Koyma Bence Çünkü Dediğin Gibi Çok Kolay Olur
Yani Önceden Hiç Lapisle Kazma Denen bir şey Yoktu Ne Güzel 1.2.5 te başladım rahat rahat kendim kasa kasa oynuyordum serverlerde
ama şimdi kim bulduysa bu yöntemi kötü olmuş çok çabuk kasılıyor çok çabuk oyun bitiyor hack gibi bir şey hemen server 1.si oluyor ve eğlencesi kalmıyor
Ömer(BrayJademence) Katılıyorum Çok Güzel Söyledin :/
Böyle Lapis Koyulur Para Kazanılır Kolaylıkla Red. Koyulur kolay Para Kasılır Ondanmı İstiyorsun Lapis Yerine Başka bir şey Koyarım diyosun ?Haklısınızda ben kömür koymayı düşünüyordum onudamı koymasam :s
Ben normal factions sadece lapis olmasın istiyorum.
Böyle Lapis Koyulur Para Kazanılır Kolaylıkla Red. Koyulur kolay Para Kasılır Ondanmı İstiyorsun Lapis Yerine Başka bir şey Koyarım diyosun ?
Yoksa Hiç Öyle bir şey İstemiyormusun
Ozaman BenceOnun yerine başka bir şey koyarım aynen.
Ozaman Bence
Kömür İstiyormuşsun Onu Koy O Güzel Olur
64 tanesi 100 [Orta İstersen]
120 Tanesi 500 [Çok İstersen]
64 Tanesi 64 [Az İstersen]
Benim Tavsiyem Bu Ben Böyle Yapardım Ama Sen Nasıl İstersen Öyle Yap Sadece Tavsiye Verdim![]()
Bi 5 dkka da olsa sana yardım edimmi64 tanesini 200 yapsam iyi bence ? 120 tanesi 500 den biraz olsun daha zor
Ben yapıyorum Server'i bugun 13-14 gibi açarım![]()
Hatırladım hatta istersen superflat verim demiştimServerda builder olabilirim tecrübeliyim pc de 4 sv de builderim pe için bu forumdaki en iyi builder dediler en son kale yaptım kemalreis istemişti
Iyi forumlar...