Mert'le Oyun Oynuyoruz

JimboMelon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videolar ilginizi çekerse lütfen abone olun ve beğenin.

GTA V Online Trailer incelemem.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rome 2 Total War- 1. bölüm

Rome 2 Total War- 2. bölüm

Not: Kanala başlarken bunun gibi bir reklam yapmak aklımdan hiç geçmiyordu reklamsız yürütmeyi düşünüyordum ama böyle doğru düzgün videolarım görüntülenmiyor pek izleyen olmuyor.
Her türlü eleştiri ve yorumunuza hazırım ama Youtube'a yazarsanız daha çok sevinirim.

Son olarak eğer beğenirseniz sadece abone olursanız sevinirim ve yakında bir çekiliş olacak gibi görünüyor.

Riis

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ben bu insanları anlamıyorum bu adam kaç tane oyun çekmiş mikrofonunda felan da sorun yok 18 video çekmiş(farklı farklı oyunlar) ama 4 abone maksimum 10 izlenme adamlar sadece minecraft oynayarak 3,4 videoyla 10 15 abone yapıyolar videolar 100 izlenme ilginç doğrusu bu arada sana da kolay gelsin

JimboMelon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ben bu insanları anlamıyorum bu adam kaç tane oyun çekmiş mikrofonunda felan da sorun yok 18 video çekmiş(farklı farklı oyunlar) ama 4 abone maksimum 10 izlenme adamlar sadece minecraft oynayarak 3,4 videoyla 10 15 abone yapıyolar videolar 100 izlenme ilginç doğrusu bu arada sana da kolay gelsin

Teşekkürler.
Bende zaten o yüzden Minecraft'a başladım. Tamam farkındayım ben öyle çok iyi video çekmiyorum fakat videolarımın 10 izlenme alması... Bence biraz az.

Riis

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.
Bende zaten o yüzden Minecraft'a başladım. Tamam farkındayım ben öyle çok iyi video çekmiyorum fakat videolarımın 10 izlenme alması... Bence biraz az.

Biraz değil az benim de öyle ama elden ne gelir pek çok yerde reklam yaptım olduğu kadar ama değişen pek bi şey yok

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
toilet simulator nerden indirebilirim :D trashgames ten indirirken yarıda kesiliyor (tam indirilmiyor ama chrome indirildi sayıyor)