GroupManager -=[soru]=- acilllll

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, Ben Darkless05 bizim arkadaşlarla 7/24 serverimiz var.

Uzatmadan soruma geçeyim. svde reklamcı groupu var fakat ben birde ustareklamcı groupunu açtım. Şimdi ben reklamcı groupunun permlerini ustareklamcının permlerine nasıl kopyalarım?
(bi aralar bi yerde görmüştüm.)

NOLUR ARKADASLAR ACİL LAZIM BİLEN SÖYLEMEMEZLİK YAPMASIN BUNU YAZMAK ZOR DEĞİLDİR HERHALDE...

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu içerisindenmi dosya içerisindenmi dosya içerisindeyse CTRL+C CTRL+V Sunucudansa tek tek eklemek lazım diye biliyorum.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu iceisinden olucak
bi kod görmüstüm forumda fakat suan bulamiyorum :([DOUBLEPOST=1376573567,1376573504][/DOUBLEPOST]eyup sana bisi sorucam ben ustareklamci actimya hicbiyeri kiramiyor bunun icin ne permi lazim ??

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu iceisinden olucak
bi kod görmüstüm forumda fakat suan bulamiyorum :([DOUBLEPOST=1376573567,1376573504][/DOUBLEPOST]eyup sana bisi sorucam ben ustareklamci actimya hicbiyeri kiramiyor bunun icin ne permi lazim ??
Hangi pluginler yüklü olduğunu bilmem lazım eğer essentials antibuild varsa onu sil.yada permlerden build:true yap.Verilecek perm diye bir şey yok 2 plugin permli yapıyor onları 1.Modifyworld 2.EssentialsAntiBuild

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaw server axi trden alindi ve bende panel felan yok bunu oyun icinden nasil yapicam onu aciklasan :D[DOUBLEPOST=1376573918,1376573829][/DOUBLEPOST]daha önce usta rehber actim permleri verdim bitti fakat bunda sorun cikti ??

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaw server axi trden alindi ve bende panel felan yok bunu oyun icinden nasil yapicam onu aciklasan :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376573918,1376573829][/DOUBLEPOST]daha önce usta rehber actim permleri verdim bitti fakat bunda sorun cikti ??
inheritance olayından bahsediyorsun anladım dediğini araştırıyorum doğru bilgi vermek için büyük ihtimal şöyle yapıyorsun: /mangaddi {grup1} {grup2}
bir dene bakalım.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tm hemen deniyorum olursa serverimde usta rehber felan olursun ??[DOUBLEPOST=1376575967,1376575609][/DOUBLEPOST]offfffffff olmadiiii hala hicbirsey yapamiyor blok felan kiramiyor

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tm hemen deniyorum olursa serverimde usta rehber felan olursun ??[DOUBLEPOST=1376575967,1376575609][/DOUBLEPOST]offfffffff olmadiiii hala hicbirsey yapamiyor blok felan kiramiyor
Sunucuda yetki verirsen kısa süreliğine bakabilirim.Sunucu bilgilerini özelden paylaşırsan olur.Tabi istersen herhangi bir kötü amaç gütmüyorum.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya ben kurucu olmadigim icin biraz sakincali onun icin skype versem sen bana söylesen felan öyle olurmu

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Block kiramamalarinin sebebi GroupManager deki groups.yml de onlarin altindaki build: in false olmasidir. Tabi dosyaya erisiminiz olmadigi icin komut lazim. Bir komut avr ama tam emin deglim ama bu olmali:
/mangaddv ustareklemci build true
Olmaz ise yine buradan yaz.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
allah razi olsun kardesim senin sayende server bireazdaha güzellesti :D istersen gel = 178.33.122.150:2585