1000 konu

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
arkadaşları sorum kısa 1000 konu açan kişiye gift code'mi veriliyor?[DOUBLEPOST=1376066314,1376066100][/DOUBLEPOST]ayrıca kaç konu açtığımızı nereden öğrenebiliriz ?

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Veriliyor Ama Kasmaman Gerekiyor Konu Ve Profilinin Hakkında Bölümünde Bu Kişi Tarafından Yazılmış Konular Yer Alır

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Imzanı Rapor Etcektim Sonra Tıklamaya Üşendim Iki Saat TIKLA IKI Saat Sebebini Yaz Sayfanın Yüklenmesini Bekle Oohooo Çok Iş Şimdi Keşke Yazmasaydım Bu Yazıyı Diyorum O Kadar Tuşa Tıkladım :solmak::solmak::solmak::solmak::solmak:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Imzanı Rapor Etcektim Sonra Tıklamaya Üşendim Iki Saat TIKLA IKI Saat Sebebini Yaz Sayfanın Yüklenmesini Bekle Oohooo Çok Iş Şimdi Keşke Yazmasaydım Bu Yazıyı Diyorum O Kadar Tuşa Tıkladım :solmak::solmak::solmak::solmak::solmak:
Rapor edecek ne var ki? Dusuncesine katilmiyorsun diye birini rapor edemezsin. Daha fazla dusunce ozgurlugunden konusmama gerek yok herhalde. Hem baska yerlere cekilebilir.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte böyle bir zihniyet vardır bizde. Birine gıcıksak naparsa yapsın illa bir şey buluruz. Zindev imzanı beğendim tekrar söylüyorum :D