Lo o sorun değil tamamda ya aniden düşmesine ne demeli?FPS 60 BAYA YÜKSEK BEN 30 A ŞÜKREDİYORUM
Ram değil ekran kartına bağlı değil mi fps? 2 GB ramdan 1 GB kullanılıyor geriye ne kalıyor 1 GB nasıl olur lo?chunk yüklenmesini düşürebilirsin. Yada mesafeyi kısalt, ani düşmeler bilgisayarının ısınması yada o anlık Ram kullanımına göre de değişebilir...
60 baya yüksek mi ? Ben nomercy nin warp arsalarinda 90 fps aliyom (not ayarlar en dusukteFPS 60 BAYA YÜKSEK BEN 30 A ŞÜKREDİYORUM
Lo otomatik 1024 ama. Şimdi 1 GB ram verili. 900 harcıyor toplamda pc geriye 1 GB var. Sorun olmaz ama.[DOUBLEPOST=1376572780,1376572704][/DOUBLEPOST]Minecraft için 300mb ram yeterlidir. Mod yüklemediğiniz ve hd texture pack kullanmadığınız sürece 300mb ram ile hiçbir sorun yaşamazsınız. Tam tersine, java daha az zorlanır ve daha yüksek performans almanızı, dolayısıyla oyunlarda daha yüksek fps görmenizi sağlar. Eğer basit modlar kuracak ve hd texture pack kullanacaksanız bu oran 512mb olabilir. Büyük bir modlu minecraft dosyasına sahipseniz 768 mb verirseniz yine sağlıklı biçimde çalışır.
-------Ayrıca Optifine yüklüyse (bugün optifine'ın yapımcısının doğum günü) chunk loading'i smooth yaparsanız ani donmaların geçtiğini görebilirsiniz. Sorun işlemcinizden kaynaklı da olabilir. Veya java'ya verdiğiniz ram miktarını bir daha gözden geçirin. 512mb üzerine çıkmasını tavsiye etmiyorum. Argüman kısmına -Xmx512m -Xms256m yazmayı deneyin.
Ormanda benimki öyle 25 fpsBen 25 fps'de oynuyordum.Haline şükret :sırıtmak:
Doğru biliyorum Xmx Xms kodları ile.Java kontrol panelinden RAM verdiğinizde MC'de hiçbir değişiklik olmaz fakat Java'da olur.Benim bildiğim Minecraft'a RAM vermek için oyunu bir kod ile çalıştırmak lazım.