Ininal ve PayByMe Kart Rehberi (Korsana Son !!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben 50 tl yükledim (49 oldu) , minecraft ı tl ye çevirdim 51 küsürlü bişeyler çıktı 2tl ile oyunu kaçırdım F**k my luck

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana da ilk gittiğimde wolfteam'li kart veriyorlardı, adam zorla onu vermeye kalktı, bağırdım çağırdım yeni kart getirin getirince beni arayın ben bu bebe oyununun kartını almam dedim 3-4 gün sonra aradılar samsung e kitap'lı kart geldi dediler :sırıtmak:

ben şanslıyım benimki resimsiz :D (o gri olan standart kartlar :D)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben 50 tl yükledim (49 oldu) , minecraft ı tl ye çevirdim 51 küsürlü bişeyler çıktı 2tl ile oyunu kaçırdım F**k my luck

Şöyle yapabilirsin. İlk başta 50 TL yüklediysen kartın aktivasyonunu yapınca tekrar PTT'ye git ve 10 TL daha yükle. Benim acelem olduğu için 100 TL yüklemiştim. Senin vaktin varsa söylediğim gibi yapabilirsin. Ayrıca bana da sade kart yok dediler ben de kurtlu aldım. Ağzı açık büyük bir şey :D WolfTeam logosu da küçükmüş öyle kullanıyorum gayet güzel.[DOUBLEPOST=1376556191,1376556108][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca eğer 49 TL varsa ve almayı denemediysen dene. Belki olabilir çünkü 46 TL civarı bir şey çıkıyor normalde. 3 TL'yi de bir şey yaparsın işte. Daha çok sorunun varsa özel mesajdan sorabilirsin...

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle yapabilirsin. İlk başta 50 TL yüklediysen kartın aktivasyonunu yapınca tekrar PTT'ye git ve 10 TL daha yükle. Benim acelem olduğu için 100 TL yüklemiştim. Senin vaktin varsa söylediğim gibi yapabilirsin. Ayrıca bana da sade kart yok dediler ben de kurtlu aldım. Ağzı açık büyük bir şey :D WolfTeam logosu da küçükmüş öyle kullanıyorum gayet güzel.[DOUBLEPOST=1376556191,1376556108][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca eğer 49 TL varsa ve almayı denemediysen dene. Belki olabilir çünkü 46 TL civarı bir şey çıkıyor normalde. 3 TL'yi de bir şey yaparsın işte. Daha çok sorunun varsa özel mesajdan sorabilirsin...
Tamam ben denedim , alınmadı , hata vermedi , pay a basıyorum hiçbirşey olmuyor

Not : Siz büyük şehirde yaşıyorsunuz herhalde :D ben didimdeyim burda sadece düz kart var o da 2 tane ve tansaşta :D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam ben denedim , alınmadı , hata vermedi , pay a basıyorum hiçbirşey olmuyor

Not : Siz büyük şehirde yaşıyorsunuz herhalde :sırıtmak: ben didimdeyim burda sadece düz kart var o da 2 tane ve tansaşta :sırıtmak:

Didim nerde bilmiyorum açıkcası. Ben İzmit'teyim. Burası da büyük dediğin gibi.

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Didim nerde bilmiyorum açıkcası. Ben İzmit'teyim. Burası da büyük dediğin gibi.

Aydın'da , bende İzmit'in nerde olduğunu bilmiyorum (dalga geçmek için söylemedim , gerçekten bilmiyorum :D)[DOUBLEPOST=1376580615,1376578523][/DOUBLEPOST]Sonunda premium aldım çooooook mutuyum !!! :D

KNKTL ye çok teşekkürler , kart konusunda yardım etmeseydi alamazdım :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aydın'da , bende İzmit'in nerde olduğunu bilmiyorum (dalga geçmek için söylemedim , gerçekten bilmiyorum :sırıtmak:)[DOUBLEPOST=1376580615,1376578523][/DOUBLEPOST]Sonunda premium aldım çooooook mutuyum !!! :sırıtmak:

KNKTL ye çok teşekkürler , kart konusunda yardım etmeseydi alamazdım :)

Ne güzel. Bir kişi daha korsandan kurtuldu :) Önemli değil. Bir ara mikrofonun varsa MCSG atar mıyız ? :)[DOUBLEPOST=1376584289][/DOUBLEPOST]Bu arada Kocaeli'de :D

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne güzel. Bir kişi daha korsandan kurtuldu :) Önemli değil. Bir ara mikrofonun varsa MCSG atar mıyız ? :)[DOUBLEPOST=1376584289][/DOUBLEPOST]Bu arada Kocaeli'de :sırıtmak:

Kardeş mikrofonum varda skype kastırıyo laptop u :D tatilden dönünce masaüstünü oynayabilcem :D o zaman olur :D[DOUBLEPOST=1376584867,1376584680][/DOUBLEPOST]şey bu arada skydoesminecraft diye bir server varmış , ip sini biliyosan atabilirmisin :D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş mikrofonum varda skype kastırıyo laptop u :sırıtmak: tatilden dönünce masaüstünü oynayabilcem :sırıtmak: o zaman olur :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376584867,1376584680][/DOUBLEPOST]şey bu arada skydoesminecraft diye bir server varmış , ip sini biliyosan atabilirmisin :sırıtmak:

O bir Youtube kanalı. Server'ı var mı bilmiyorum :D

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
51 olmuyor. Fakat belki PTT ATM'lerinden 5 - 10 filan yüklenebilir. kağıt banknot şeklinde filan oluyordur belki.
Sırf Gormen Için Alıntı Yaptım Bende Kabul Etmedi Mojang ininalı Yaklasık 2 Ay Once Aldım Tekrar Para Yukletip Denicem Yinede Eline Sağlık Beğenini Verdim Mükemmeksin Kaan Reyiz.[DOUBLEPOST=1376592862,1376592786][/DOUBLEPOST]
önerebileceğiniz server varmı premium only :sırıtmak: (mcsg dışında)
Hayırlı Olsun Kardeşim. Hotmail Kullandın Dimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...