Bukkit AuthMe Sorunu Lütfen yardımcı olun!

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Ben bir bukkit sunucusu kurmak istiyordum.Ve sunucuya Bukkitin resmi sitesinden AuthMe plugini indirdim.Bu authme plugini /register,/login gibi komutları olan plugin.Sunucuya ilk /register yapan kişi başarılı bir register yapıyor fakat 2. ve daha fazlası /register yapınca maximum sayıya ulaştı diyip register yapmıyor.Lütfen bu sorunu çözmeme yarımcı olun.Pluginin dosyasını silip yeniden yükledim olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş olayı yanlış anlatmış kendisi denediği için max ip hatası veriyor.Arkadaşım başka ip ile girersen register yaparken problem vermez.Yanisi bi problem yok Sen 2 farklı hesapla aynı ipden girdiğin için hata veriyor.Ondan dolayı ya maxregipyi arttır config.ymldeki yada bırak öyle.Yani arkadaşların register olabilir.Sadece 2 kere farklı hesaptan olamaz.

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır ilk arkadaşım registerliyor başka evde sonra ben register diyorum ve bu hatayı veriyor.

l3erkehan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba, yapacağınız şey gayet basit. Öncelike, Admin olan kişi oyundayken şu komutu yazıyor. /authme register üyeolacakkisi sifresi Seklinde yaziyor. Örnek veriyorum, Adminin adı Leon, üye olacak kisinin adi Neon. Leon oyuna giriyor ve şöyle yazıyor, /authme register Neon 1234 Sonra Neon oyuna /login 1234 ile giriş yapabilecektir.