Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Windows Server 2008 RE den Nasıl Açacağım :((
Evet Arkadaşlar ben bir host firmasından server aldım fakat beni uzak masaüstü bağlantısını kurdurarak bilgisayarlarına bağladılar direkt olarak önüme program çıkıyor Bundan Sonra ne yapmam gerek ..
Ben nereden biliyim Hiç almadım ama bilenler vardır; ama belki ordaki programla sunucunu kontrol etmen için bunu bağlamışlardır. Oradan sunucu panelini kontrol edebilirsin.
Ben nereden biliyim Hiç almadım ama bilenler vardır; ama belki ordaki programla sunucunu kontrol etmen için bunu bağlamışlardır. Oradan sunucu panelini kontrol edebilirsin.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.