Testere (Saw) map'i yaptım umarım beyenirsiniz

clik45

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkeze merhaba başlıkta'da gördüğünüz gibi bir map yaptım.
ilk mapim olduğu için kötü olabilir bide biraz kısa ama değerlendirir'seniz mutlu olurum
işte link:http:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

clik45

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiç kusura bakmada bilip bilmeden konuşuyorsun dosya.tc anasayfasını okursan illegal bir dosya değilse hiçbir şekilde silinmeyecektir diyor..

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

olabilir ama imkanlar buna yetiyo :D neyse bidahakine mediafire'a koymaya çalışırım[DOUBLEPOST=1376601500,1376601467][/DOUBLEPOST]
Bence Devamını Getir

saol anket yapçaktım ama unutmuşum :D[DOUBLEPOST=1376601579][/DOUBLEPOST]
Fotograf Koyulacak Kadar Harita Yokki Koysun .

haklısın 2. sini daha uzun yaparım ama gene foto koycak bişi yok neyi çekeyim yani redstone ları felanmı :D yani koyulacak bişi yok[DOUBLEPOST=1376601670][/DOUBLEPOST]
Dosya Tc Ye Degilde MediaFire a Yuklersen Daha İyi Olur Cunku DostaTc Deki Dosya 1 Haftaya Kalmaz Silinir .[DOUBLEPOST=1376598260,1376598101][/DOUBLEPOST]Birde Cok Kısa Olmus . Ve Creative Modda Bırakmıssın Oyunu .

2. sini daha uzun ve too many items kullanırım. o zaman daha iyi olur ilk mapim olduğu için kötü olmuş olabilir bu durumda bende sana katılıyorum yani :D

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
deniyom koçum :)[DOUBLEPOST=1376603397,1376603234][/DOUBLEPOST]Şahsen beğendim 2. sini yapacaksan yapınca haber verirsen sevinirim benim yeni çıkardığım mapı oyna sana zevkli gelebilir belki şimdi açtım başlık MUTLAKA DENEYİN!! istersen indir oyna ölme ihtimali yok advantur eğlence karışımı çokta uzu olmayan bir şey beğenyom konuyu +1

clik45

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
deniyom koçum :)[DOUBLEPOST=1376603397,1376603234][/DOUBLEPOST]Şahsen beğendim 2. sini yapacaksan yapınca haber verirsen sevinirim benim yeni çıkardığım mapı oyna sana zevkli gelebilir belki şimdi açtım başlık MUTLAKA DENEYİN!! istersen indir oyna ölme ihtimali yok advantur eğlence karışımı çokta uzu olmayan bir şey beğenyom konuyu +1

saol 2. yi yapmaya başlarım :D