DarkPower™ | 1.6.2 Survival Mod Pack v 1.0

wannaeatpizza

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BF chicken gamerzin süper HardCore modpackini arıyordum doggy talterns için ama bu varken kimin umrunda :D[DOUBLEPOST=1376648471,1376648407][/DOUBLEPOST]
Bnm minecraft 1.6.2 crackli mod kuramıyorum neden (sence sen mod paketi yaptığın için sordum)

benimkide cracklı ama kurabiliyorum forgeyi kur sonra indirdiğin modu .mıneraftın içindeki mods klasörüne at

barış_39

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bnm minecraft 1.6.2 crackli mod kuramıyorum neden (sence sen mod paketi yaptığın için sordum)

Yapamamın sebebi bu modlu minecraftı atmıyacaksın ilk olarak 1.6.2 forge'yi seç kur ondan sonra bu modu at içine olur . Ama bazı modlar hata veriyor .[DOUBLEPOST=1376649763,1376649719][/DOUBLEPOST]Doggy talterns skydaz'da var görmüstüm ama premium değilim kuramam .

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Crash veriyor diyorsundur.Yönetici olarak çalıştırcaksın XP ise bilgisayarın indirdiğin konumdan aç

barış_39

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Crash veriyor diyorsundur.Yönetici olarak çalıştırcaksın XP ise bilgisayarın indirdiğin konumdan aç

Yok kardesim bak verdiği hata bu resmini çekmedim üşendim :D

Please run the minecraft launcher at least once before installing mods .
creating a profile version of minecraft 1.6.2 recommended if not already done .

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen mod kurmadan önce açman lazım yoksa olmaz.Açtıysan 1.6.2 değildir yada crackın güzel değildir TeamExtreme'ninki güzel link veremem.

barış_39

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bak şöle özetliyim şu anda forge dahil 29 Mod var ve suanda computer craft'ı ınstaller'i ile skydaz'den yüklemeye calıstım fakat o yukarıdaki hatayı verdi ?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Skydaz'dam mod kurmayın sadece çıkan modlara bakın bence.Skydazdaki modlar birbiriyle çakışıyor.Minecraftını bozabilir :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
NEI nasıl bozuk ya ? BFC'nin Super Hardcore serisi 1.6 ve NEI var ? NEI'yı yükleyemedim desen daha iyi olur bence çünkü başkaları yükleyebiliyor. :)

furkan12aksu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
cracklı demi
Arkadaşım craklı girdim sadece 1 moda vardı oda ne kadar zamanı olduğunu gösteriyodu bumu moda pack-in

Son düzenleme: