Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ^^:

Talulah

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaparken farklı bir şey olsun istedim umarımda farklı gözüküyordur.
İçini daha yapmadığım için tam bitmiş sayılmaz yapınca fotoğraflarını atacağım :melek:

Umarım beğenirsiniz eleştirelere açığım ama saygı çerçevesi içinde olursa sevinirim :melek:

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blok kullanımın çok az bence daha fazla blok kullanmalısın ortadaki o tek karelik boşluğu neden bıraktın anlamadım girişteki bloklar log değilde 1.6.2 ise beyaz kil kullansaydın çok daha iyi olurdu camlar pek güzel oturmamış onun dışında yapı normal gözüküyo puan vericek olursamda 5/10 diyebilirim :)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Blok kullanımın çok az bence daha fazla blok kullanmalısın ortadaki o tek karelik boşluğu neden bıraktın anlamadım girişteki bloklar log değilde 1.6.2 ise beyaz kil kullansaydın çok daha iyi olurdu camlar pek güzel oturmamış onun dışında yapı normal gözüküyo puan vericek olursamda 5/10 diyebilirim :)

Yazmaya Üşendim ama ben de bunu düşünüyorum :)

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben pek sevmedim, sebebini soracak olursan ; Dış mimariye pek özen göstermemişsin. dış mimariye biraz dekor eklemelisin. İç mimari gördüğüm kadarı ile pek güzel değil (Görmediğim taraflarıda vardır :D). Dediğim gibi Dış mimariye dekor katarsan az bir şey güzel olabilir. (Temelini güzel oluşturmadığın için fazla devam etme, çok çirkin durur).