Bukkit serverime yetkili aranıyor

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Ben bir sunucu kurmayı planladım.Çoğu yer bitti.orman,mobarena,hammadde falan.Ve sunucu
bukkit olduğu için oyun parası ile satıyorum VİP yi ama VİP yapmak için PermissionsEx gerekiyor.Yaklaşık 15 tane video izledim fakat mantığını anlayamadım.14 yaş üstü bir pluginci skypedan anlatırsa bana neler yapacağımı,sunucuda yetki kazanma hakkı elde eder.Teşekkürler

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Konu yeri yanlis. Konuyu dogru yere acin. Boylece hem kurallara uyarak rapor edilmemis olursunuz hem de daha hizli bir sekilde yardim bulursunuz. Dogru yer Sunucu yetkili alimlari bolumudur. Aslinda Vip icin sadece PermissionEX gerekli demek yanlis olur onun yerine GroupManager i kullanmaniz daha kolaydir. Hem bunu ayarlayabileceginiz bir cok Rehber Konu forumda mevcut. Mesela benim rehber konuma goz atabilirsin. Yardimi olursa bir begeniyi cok gorme.
Detayli GroupManager, Essentials (Signs) ve WorldGuard Flags Rehberi

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlis. Konuyu dogru yere acin. Boylece hem kurallara uyarak rapor edilmemis olursunuz hem de daha hizli bir sekilde yardim bulursunuz. Dogru yer Sunucu yetkili alimlari bolumudur. Aslinda Vip icin sadece PermissionEX gerekli demek yanlis olur onun yerine GroupManager i kullanmaniz daha kolaydir. Hem bunu ayarlayabileceginiz bir cok Rehber Konu forumda mevcut. Mesela benim rehber konuma goz atabilirsin. Yardimi olursa bir begeniyi cok gorme.
Detayli GroupManager, Essentials (Signs) ve WorldGuard Flags Rehberi
İlk olarak konuyu yanlış yere açtığım için kusura bakmayın.Neden PermissinsEx?Çünkü GroupManeger videolarında oyundan teker teker perm falan veriyorlar.Fakat asıl benim istediğim PermissionsEx deki gibi permissions.yml ye groupları ve yetkileri daha kolay ayarlamak.Ha ama verdiğin linkteki anlatım kolayıma gelirse beğeni şelale olsun sana :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
GroupManagerde de permission.yml gibi dosyalar uzerinden ayarlayabiliyorsunuz. GroupMangerde duzenli olamasi icin permission.yml yerine groups.yml ve users.yml var. Users.yml ayarlanabilir ama gereksizdir. Isinize yarayacak belge group.yml dir. Buradan permleri elinizle eklemekten grubun prefix, suffix ayarlarina kadar herseyi yapabilirsiniz. Benim verdigim rehberde Perm ekleme/Belgeler uzerinden kismina bakarsaniz aradiginiz seyi bulacaginizi saniyorum ve anlmadiginiz kismi konun altina yorum olarak atabilirsiniz. Boylece diger anlamamis olanlar ona bakip anlayabilirler. Basarilar.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Rehberimin GroupManager bolumunu bastan sona okursan bir cok seyi ogrenmis olursunuz. Ve belgeler uzerinden kodlarken dikkat edin.. Hata yapmamaya calisin.