PermissionsEx Yardımcı olun lütfen!

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Sunucuma VİP tarzı grouplar eklemek amacıyla permissionsex ekledim ve tabi bilgi edinmek için video da seyrettim.Videoda yapılan herşeyi yaptım "default: true" yazdım "Oyuncu" groupuna ve "Admin" groupu ekledim fakat oyuna girince (tabi defaultum) yazım yine eskisi gibi çıkıyor prefixte yaptığım gibi değil ve de kendimi admin grubuna alınca "t" basıp yazı yazıyorum fakat yazım çıkmıyor.Lütfen yardım edin bunu başarırsam çok güzel bir serverım olucak.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynısının tıpkısını bende yaşadım çok sinir oldum videonun dediklerinden şaşmadım fakat sonuç ortada.. :(

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çözebilseydim söylerdim ve şu an sunucumu geliştiriyor olurdum sonra üşendim maplerimi fln bıraktım yapmayı burada öylesine takılmaya başladım.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Chatmanager pluginini yüklemeyi unutmuş olabilir misiniz ?
Eğer sorun bu değilse server başlangıç loglarını, çalışan plugin listesini atarsanız yardımcı olabilirim.

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chatmanager pluginini yüklemeyi unutmuş olabilir misiniz ?
Eğer sorun bu değilse server başlangıç loglarını, çalışan plugin listesini atarsanız yardımcı olabilirim.
Unutmuş olamam çünkü rardan direk hepsini plıuginse attım.Şu an başka bir yerdeyim pazartesi evde olurum skypedan falan bana anlatırsanız çok makbule geçer ayrıca "isterseniz" sunucudaki "pluginci" alımında büyük bir alım şansınız olur.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Unutmuş olamam çünkü rardan direk hepsini plıuginse attım.Şu an başka bir yerdeyim pazartesi evde olurum skypedan falan bana anlatırsanız çok makbule geçer ayrıca "isterseniz" sunucudaki "pluginci" alımında büyük bir alım şansınız olur.

Gün geçmiyor ki bir teklif daha almayalım..
Hiçbir serverda "Pluginci" "Pluginer" gibi saçma rütbelerde bulunmayacağım.
Dediğim gibi server başlangıç loglarını ve plugin listesini atarsanız yardımcı olabilirim.

aresada07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gün geçmiyor ki bir teklif daha almayalım..
Hiçbir serverda "Pluginci" "Pluginer" gibi saçma rütbelerde bulunmayacağım.
Dediğim gibi server başlangıç loglarını ve plugin listesini atarsanız yardımcı olabilirim.
Şu an yazlıktayım eve döndüğümde sana ulaşırım.Skype ismini verir misin?