U-kab Gaming : # 09 Let's Play Minecraft [HD Türkçe] - Blazeleri bulduk !

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Selam Gençlik,

Agzina caktigim Blaze'leri sonunda bulduk :D Yakinlarda olduklarini biliyoduk ama bitürlü bulamamistik :)

Ayni zamanda Kanalimizin 31.i Videosu olmus oluyor :)

Umariz izlemekten keyif duymusunuzdur,
Bizi takip etmeye devam edin,

U-kab Gaming

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
E kalitenin adresi U-kab Gaming bosuna demedik :p
Internet hizi 100'000 kbit, saniyede 3mb indiriyor ve upload ediyor :)
Ayni zamanda videolarin kalitesini indirmeden küçültebiliyorsun vs :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
E kalitenin adresi U-kab Gaming bosuna demedik :p
Internet hizi 100'000 kbit, saniyede 3mb indiriyor ve upload ediyor :)
Ayni zamanda videolarin kalitesini indirmeden küçültebiliyorsun vs :)

Youtube 'daki videoyu da indirmeden 144p izleyebiliyorsun :D
100.000kbit den bir şey anlamadım benimki fiber olduğu halde 23 megabit :D

Bu arada videoda sesleri beğendim ancak video boyunca sadece hacı abiler espirisi hoşuma gitti :'(

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube 'daki videoyu da indirmeden 144p izleyebiliyorsun :sırıtmak:
100.000kbit den bir şey anlamadım benimki fiber olduğu halde 23 megabit :sırıtmak:

Bu arada videoda sesleri beğendim ancak video boyunca sadece hacı abiler espirisi hoşuma gitti :'(

Ilk öncelikle yorumun için tesekkürler :)

Tamam bizimki 5x daha hizli ayni zamanda fiber :)

Indirmek yerine yüklemek olucakti o pardon :)

Zaten Videomuzun tümünü espiri yapmakla geçirsek, is yapamayiz, ayni zamanda her videoda güldürmek için özel bi çabamiz yok, Minecraft oynarken standart konusmalarimiz, kasmiyoruz yani ^^
Ama isin gerçegi bu bölüm baya sakin geçti çünkü gezindik sadece, Kiziltaslada çalismadik :)
Aksiyon ve gülmek istiyosaniz Adventure Map veya Left4Dead serilerimize bakin, orada biraz cosabiliyoruz :)

Önerin varsada dinlemekten memnun oluruz :)

U-kab Gaming

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ilk öncelikle yorumun için tesekkürler :)

Tamam bizimki 5x daha hizli ayni zamanda fiber :)

Indirmek yerine yüklemek olucakti o pardon :)

Zaten Videomuzun tümünü espiri yapmakla geçirsek, is yapamayiz, ayni zamanda her videoda güldürmek için özel bi çabamiz yok, Minecraft oynarken standart konusmalarimiz, kasmiyoruz yani ^^ Aksiyon ve gülmek istiyosaniz Adventure Map veya Left4Dead serilerimize bakin, orada biraz cosabiliyoruz :)

Önerin varsada dinlemekten memnun oluruz :)

U-kab Gaming

Serinin tamamına bakamadım malesef sadece bu konuya denk geldim kusuruma bakma habibi
Ancak anladığıma göre vanilla survival oynuyorsunuz (vanilla düz anlamına geliyorsa tabi)
Yani düz survival'ı izleyen adam espiri için izler çünki bu video rehber niteliğinde değil eğer öyleyse bile daha iyi yapanlar var yanlış anlama amacım karalamak değil hatta henüz 15 aboneli bir kanala göre çok fazla iddialısın önün açık. Anlatmak istediğim insanlar espiri seviyor video değil :solmak:

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serinin tamamına bakamadım malesef sadece bu konuya denk geldim kusuruma bakma habibi
Ancak anladığıma göre vanilla survival oynuyorsunuz (vanilla düz anlamına geliyorsa tabi)
Yani düz survival'ı izleyen adam espiri için izler çünki bu video rehber niteliğinde değil eğer öyleyse bile daha iyi yapanlar var yanlış anlama amacım karalamak değil hatta henüz 15 aboneli bir kanala göre çok fazla iddialısın önün açık. Anlatmak istediğim insanlar espiri seviyor video değil :solmak:

Yorumlara açigiz, zaten her insan bizi sevsin, veyahut sevecek diye bi kaide yok.
Ilk öncelikle kanalimiza bi göz atman iyi olur, eger gülmek istiyosaniz Adventure-Parkour-Left4Dead videolari uygun.

Evet bu izledigin seride Vanilla Survival yapiyoruz. Evet çok iddaliyiz, cünkü biz çekime baslamadan önce 70 Bölüm içerisinde hangi konulari isleyecegimizi, yapicagimizi belirledik sirasina kadar. Daha iyi yapanlar var demissin, ben simdiye kadar Survival'da dehset bi sekilde Kiziltas Systemleri yapildigini görmedim(Türk MC'ciler), varsa eger Kanalin ismini yollamani istirham ediyorum :)
Benim gördügüm ünlü Türk Minecraftciler Küp Sanati ve Fun Map'lerinden baska birsey oynadigni görmedim ^^

Cogu vakit Survivalde birseyler açiklamaya calisiyoruz, mesela 6 ve 7. Bölümde Zombie Farm yaptik ve bir Kiziltas Sistemi kurduk ( Esya ayiklacisi + Esya Asansörü ) :) Bunlari yaparken pek sakaya vakit kalmiyo cünkü konsantrasyona ihtiyacimiz oluyor :)

Ama Fun Map veya baska Oyunlarda baya gülünecek malzeme oluyor :)
Seni yanlis anlamadigimizada inanabilirsin, yorumuna saygimiz var :)

U-kab Gaming'den Selamlarla

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlara açigiz, zaten her insan bizi sevsin, veyahut sevecek diye bi kaide yok.
Ilk öncelikle kanalimiza bi göz atman iyi olur, eger gülmek istiyosaniz Adventure-Parkour-Left4Dead videolari uygun.

Evet bu izledigin seride Vanilla Survival yapiyoruz. Evet çok iddaliyiz, cünkü biz çekime baslamadan önce 70 Bölüm içerisinde hangi konulari isleyecegimizi, yapicagimizi belirledik sirasina kadar. Daha iyi yapanlar var demissin, ben simdiye kadar Survival'da dehset bi sekilde Kiziltas Systemleri yapildigini görmedim(Türk MC'ciler), varsa eger Kanalin ismini yollamani istirham ediyorum :)
Benim gördügüm ünlü Türk Minecraftciler Küp Sanati ve Fun Map'lerinden baska birsey oynadigni görmedim ^^

Cogu vakit Survivalde birseyler açiklamaya calisiyoruz, mesela 6 ve 7. Bölümde Zombie Farm yaptik ve bir Kiziltas Sistemi kurduk ( Esya ayiklacisi + Esya Asansörü ) :) Bunlari yaparken pek sakaya vakit kalmiyo cünkü konsantrasyona ihtiyacimiz oluyor :)

Ama Fun Map veya baska Oyunlarda baya gülünecek malzeme oluyor :)
Seni yanlis anlamadigimizada inanabilirsin, yorumuna saygimiz var :)

U-kab Gaming'den Selamlarla

Evet beni yanlış anladın ancak her neyse artık anlatmak istediğim şeyi açıklamaya vaktim yok size kolay gelsin.