CentOS Üzerine Bukkit Kurulumu, kullanımı ( Tamamen Türkçe panel ile birlikte)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba,
Halka açık server kurmak isteyen çoğu kişinin duymuş olduğunu düşündüğüm CentOS işletim sistemli sunucular çoğu kurucu için başa bela almak gibi birşeydir herhalde.
Fakat aşağıda izleyeceğiniz video, indireceğiniz panel sayesinde artık
CentOS server kurmak hayal değil !
Peki neden CentOS:
1-Çoğu firma oyun sunucularını FreeBDS CentOS vb. işletim sistemi seçeneğiyle sunar.
2-CentOS ücretsiz bir işletim sistemi olduğundan işini doğru yapan sunucu firmaları CentOS işletim sistemini Windows'a göre daha ucuza verir.
3-CentOS'un masaüstü seçeneği olmadan kurulması durumunda ram kullanımı Windows veya Masaüstü olan CentOS'a göre %90(500 ken 50 lere kadar iner..) lık ram tüketimini azaltır.
4-Düşük seviyedeki sunucularda ram tasarrufu sağlar.
5-Kullanım açısından rahattır.
Size tamamen bizim tarafımızdan Türkçeleştirilmiş, internette bulması ölüm olan centos-bukkit panelini sunuyoruz:
Şimdi kurulum videolarına geçelim :

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

ottomanred

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Java Socket Hatası Alanlar varsa Yardımcı Olabilirim.Çünkü linux İşletim Sisteminde Java Sürümü Geç Gelmesinden Dolayı Minecraft Gibi Java Tabanlı Oyunda Hata VErebiliyor Bunun Sebebi Java Sürümünün Minecraft Gibi Bir Oyuna Yetişememesinden Kaynaklanıyor.Ben Geçen Sene Vds Makineme Server Kurmaya Başladığımda Java Socket Hatası Veriyordu Bunun Çözümü Var eğer Bu Hatayı Alanlar Varsa Bunun İçin Bir Konu Açabilirim.