üstü restoran altı........

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kötğ olmuşsa affedin ? :D
Sanki kötü build yapanın kellesini kesiyoz :D
O nasıl bir söyleyiş arkadaş

srdrdnmz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ahahhaahah aynen ama kötü de diil dışı yok mu bunun ?

dışı varda pek uğreşmadım düz kulübe gibi[DOUBLEPOST=1376929143,1376929070][/DOUBLEPOST]
fena değil ama yapmaya devam et kendini geliştirirsin.:)

saol :D[DOUBLEPOST=1376929173][/DOUBLEPOST]
Kötğ olmuşsa affedin ? :sırıtmak:
Sanki kötü build yapanın kellesini kesiyoz :sırıtmak:
O nasıl bir söyleyiş arkadaş

ya yazcak bişi bulamadım :D

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söylediklerim için kızma eleştri yapıyorum. Doğruyu söylemek gerekirse Yapı hiç güzel değil. Bana göre ilk olarak texture packden kaybetmişsin. İç mimarin çok klişe. (O sandalyeleri minecrafta ilk başladığımda yapıyordum.) İç mimarini geliştir. Avizeler Hiç güzel değil (Benim değimim ile rezalet) Avize bile denemez bloğu otutturmuşsun.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Söylediklerim için kızma eleştri yapıyorum. Doğruyu söylemek gerekirse Yapı hiç güzel değil. Bana göre ilk olarak texture packden kaybetmişsin. İç mimarin çok klişe. (O sandalyeleri minecrafta ilk başladığımda yapıyordum.) İç mimarini geliştir. Avizeler Hiç güzel değil (Benim değimim ile rezalet) Avize bile denemez bloğu otutturmuşsun.

haksızsın diyemicem ama adam zaten iddialı diil ve o kadar da berbat sayılmaz texture kötü

srdrdnmz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

bu daha 2. yapıtım hacı apır girdin ama :D[DOUBLEPOST=1376944899,1376944749][/DOUBLEPOST]

ha bide bu texture pack kale vb. icin daha uyumlu dediğin doğru haklısın