Hastane | İlk Buildim |El Yapımı

Sizce nasıl olmuş

• Kullanılan toplam oy
    5

EtyPuf

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar 1 saatte tamamladım İlk Buildim inşallah güzel olmuştur.Resimlere geçelim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Teşekkürler.

İlk resimde Ay yapmaya çalışmıştım :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Çok renkli olmuş sanki dışınıda bari üstten çekmeseydin :D üstü hep redstone devresi en iyisimi çatı yap sen :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Baktım Baktım Bir Anlam veremedim :s

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek kelimeyle rezalet. Dış mimariyi hiç söylemiyorum bile. Direk çatıdan kaybetmişsin. hiç dekoratif amaçlı bir şey yok. Artık 2-3 kareyi birleştirip Build demek modamı oldu ?. Dış mimaride redstoneler ifşa. Iç mimarinden bahsetmiyorum bile rezaletten öte bir yapı olmuş. İlk buildim diye neden paylaşıyorsunuzki ?.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Baktım Baktım Bir Anlam veremedim :s

işte bunu kastetmiştim :S[DOUBLEPOST=1376933619,1376933589][/DOUBLEPOST]
Tek kelimeyle rezalet. Dış mimariyi hiç söylemiyorum bile. Direk çatıdan kaybetmişsin. hiç dekoratif amaçlı bir şey yok. Artık 2-3 kareyi birleştirip Build demek modamı oldu ?. Dış mimaride redstoneler ifşa. Iç mimarinden bahsetmiyorum bile rezaletten öte bir yapı olmuş. İlk buildim diye neden paylaşıyorsunuzki ?.

adam right katılıyom

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Shadow insanın sinirlerini bozuyorsun bütün yorumların olumsuz

Eleştiri yapmakta sakınca yok ama Shadow Ağır bir dil kullanıyo karşısındakini kırmadan eleştiri yapmalı

Konuya yorumum ise
Aşırı sade olmuş ilk build'im yazmışsın ilk builde göre kötü bence
kendin igeliştirmelisin video felan izle bi kaç yapıyı taklit et hayal gücünü açık tut :)

Hepimiz Toprak Ev yaptık yani artistliğin lüzumu yok :D

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildi gelişmekle alakası yok bence. Yaratıcılık olmadığı sürece build yapılmaz.

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buildi gelişmekle alakası yok bence. Yaratıcılık olmadığı sürece build yapılmaz.

Öyle Bir Konuşmussunki Sanarsin Başladığında Çok İyiydin.Yapılıların Hakkında Fikrim Yok Fakat Böyle Kırıcı Ve Sert Eleştirilerde Bulunman Biraz Canımı Sıktı.Buildde Herzaman Gelişme Gösterilir,Gösterilmez Diyorsan Bu İşle Uğraşmamani Tavsiye Ederim.Unutmayalımki Burada herkes Kendi Hünerini Gösteriyor Elinden Geldigi Kadariyla Heves Kırıcı Yorumlar Yapmaktan Vazgeç.