Atatürk Pixel Art

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yani atatürk pixelartı diye Paradamı verelim ?. Belkide ben sevmediğimden Kötü eleştri yaptım olamazmı n?.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Daha düzgün konuşarakelestir o zaman parayı isteyen kim? Akşam akşam atatürku seviyorsan da kendine sakla bunu :)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ne yani atatürk pixelartı diye Paradamı verelim ?. Belkide ben sevmediğimden Kötü eleştri yaptım olamazmı n?.

Önüne geçene ağır eleştiri yapıyorsun.senin gibi karamsar görmedim.Ben bu forumda böyle ağır eleştirilerde görmedim.Sanki sırf başkalarının yaptıklarına kötü demek için yazılmışsın.Ama senin yaptığın hiçbirşey görmedik?

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu foruma koymadım Diye hiçbiryapım bulunmuyormu diyorsunuz yani ?. Karamsar değilim eğer Güzel olmamışsa güzel değil derim bukadar. Çok güzel bir yapı yapın öveyim ?. Ayriyetten eleştri yapmak için o konuda iyimi olmak gerekiyor ?. Bkz: Vedat milör, Adam yemekleri eleştriyor ama Çok iyi yemek yapmıyor ?. "Sende yapda görelim" Gibi sözler söylemeyin.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Bu tür abiuslar forumda genelde çok bulunur ve anlamadıkları herşeye laf ederler benim Gidiyorum adlı konumdada bulabilirsiniz böyle kişilerden bir örnek ..
Kurtulmak için özür dileyin mevzuyu kapatıp çeşitli yalanlar ile hoş edin kesinlikle uzaklaşır ..

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu foruma koymadım Diye hiçbiryapım bulunmuyormu diyorsunuz yani ?. Karamsar değilim eğer Güzel olmamışsa güzel değil derim bukadar. Çok güzel bir yapı yapın öveyim ?. Ayriyetten eleştri yapmak için o konuda iyimi olmak gerekiyor ?. Bkz: Vedat milör, Adam yemekleri eleştriyor ama Çok iyi yemek yapmıyor ?. "Sende yapda görelim" Gibi sözler söylemeyin.

Ben hiçbir yapın yok demedim hiçbir yapını gömedik dedim.Kötü olmuşsa kötü demek yerine:"Tek kelimeyle berbat,10 üzerinden 1 gibi laflar ediyorsun.Ve Eleştri yapmak için o konuda bilgi sahibi olmak,tectübeli olmak gerekir.Ayrıca yemek eleştirmeni olmak ve yapı eleştirmeni olmak arasında fark var.Yemek tadına,verilmiş şekline,vb. ama yapı eleştirmeni olmak için ilk önce kendinin de eleştirilmiş olman,tecrübeli olman gerek.Sana hep karşı çıkıyor değilim,ama bütün konularda üst üste
hepsine Berbat dersen işler aleyhine döner.Mesela berbat diyeceğine,İyi değil de,kötü de.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ben hiçbir yapın yok demedim hiçbir yapını gömedik dedim.Kötü olmuşsa kötü demek yerine:"Tek kelimeyle berbat,10 üzerinden 1 gibi laflar ediyorsun.Ve Eleştri yapmak için o konuda bilgi sahibi olmak,tectübeli olmak gerekir.Ayrıca yemek eleştirmeni olmak ve yapı eleştirmeni olmak arasında fark var.Yemek tadına,verilmiş şekline,vb. ama yapı eleştirmeni olmak için ilk önce kendinin de eleştirilmiş olman,tecrübeli olman gerek.Sana hep karşı çıkıyor değilim,ama bütün konularda üst üste
hepsine Berbat dersen işler aleyhine döner.Mesela berbat diyeceğine,İyi değil de,kötü de.

Ben o arkadaşla konuştum özelden arkadaşlar. Herkesin kendi bileceği iş. Boşverin kapatalım konuyu artık. Bir daha o kadar kötü yorum yapacağını sanmıyorum o arkadaşın. İyi Forumlar :)