minecraft'ta en gıcık olduğunuz şey?

BORA10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:gerçektensinirli:
hunger gameste cok iyi giderken arkamdan VIP gelir falna filan öldünüz iste ve skletonlara pro olmama ramez zar zork yaklasılmasııııı

efesenoz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
10.Creeper Patlaması
9.TNT ile eğlenirken dünyanın çökmesi
8.Skeletonların geri tepmesi
7.Zombilerin köylüleri öldrmesi sebebiyle yalnız kalmam.
6.Örümceklerin evimin üzerine tırmanıp sinir bozucu sesler çıkarmaları.
5.IC2 de makinaların patlması.
4.N00blar.
3.Redstonede uğraşırken pistonarın crash yaratması.
2.Ben oynarken gelip binalarımı yıkan n00blar.
1.Gece

Rqman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-Skeletonların geri tekmesi
2-Emek verdiğim evin Creeper tarafından patlatılması
3-Örümceklerin evimin üstüne tırmanıp kapıdan çıktığımda üstüme atlamaları
4-Gece
5-Köylülerin tipi
6-Köylülerin kazık ticareti
7-Köylülerin her yanından geçtiğimde Hii! demesi
8-TNT ile heryeri patlatırken serverin çökmesi
9-Birden fazla Creeper
10-Tam köylü evinden içeri girecekken köylünün kapıyı yüzüme kapatması

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Sadece bir kere oldu ama MCEdit ile baya uğraştığım mapi yanlışlıkla sildim :'( :D
2-Nethere gidince pigmanların zırhımı ibretleştirmesi. Ama dalmadan edemiyom hepsine abanıyom sonra bir bakıyorum zırhın canı yarı :D
3-Köylülerin ticareti ve kapıyı kaapması beni de sinir ediyor tiplerine pek takmıyorum da sabah olunca bir köylü kapının olduğu yerde bekliyor kapıyı açamıyorum :D
Bu arada yüksekten düşerseniz yere değmeye yakın oyunu kapatın geri açın en son kapattığınız yerden atlamış kadar can gider :D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın yazı yazmayı bilmeyen şahıs : Sizin gibi yazı yazmayı bilmeyen ve hiçbir şey bilmeyip bilir görünen , bu örnekte olduğu gibi bilgilendirme konusunda kendi sıfatlarını tanıtan kişilere tahammülüm yok ama ölümcül derecede canım sıkıldığı için bu mesajı yazdım boşu boşuna cevap yazma senin gibi kendini beğenmiş kişileri hiç sevmem ve cevap vermeye uğraşmayacağım.Bu bir bilgilendirme konusu , gıcık olduğumuz şeyleri yazıyoruz. Lütfen kendi lakaplarını burada tanıtma. Ayrıca onu "n00blar" diye değil , "Ben noobun önde gideniyim ve okuma yazmam yok." diye yazarsın.

Crack-Star

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sayın yazı yazmayı bilmeyen şahıs : Sizin gibi yazı yazmayı bilmeyen ve hiçbir şey bilmeyip bilir görünen , bu örnekte olduğu gibi bilgilendirme konusunda kendi sıfatlarını tanıtan kişilere tahammülüm yok ama ölümcül derecede canım sıkıldığı için bu mesajı yazdım boşu boşuna cevap yazma senin gibi kendini beğenmiş kişileri hiç sevmem ve cevap vermeye uğraşmayacağım.Bu bir bilgilendirme konusu , gıcık olduğumuz şeyleri yazıyoruz. Lütfen kendi lakaplarını burada tanıtma. Ayrıca onu "n00blar" diye değil , "Ben noobun önde gideniyim ve okuma yazmam yok." diye yazarsın.

sen bana n00b diyorsun fakat sen benden daha n00b'sun

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
birk keresinde odun kesiomdum arkandam creeper patlamı sinirden minecraftı silecektim:sinirli:

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen bana n00b diyorsun fakat sen benden daha n00b'sun

Yazımı anlamadan cevaplamışsın ama üzülme , eksik olan tahtalarını görmezden gelebilirim , cahil diye birilerini dışlamanın yanlış olduğunu bilirim. Yukarıda da belirttiğim gibi burada başkasını tarif ettiğini sanıp kendini tarif etmeyi kesmelisin.