Arkadaşlar yeter artık bu konuya bim açıklık getirelim...

BORA10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşlar şimdi Justin BİEBER desek tamam yetenekli olduğu kesin saygı duyalım ama bu kızlar neden bu Justine sürü kadar hayranlık duyuyo tmm sevebilir ultra sevebilir bende takımımı çok severim ama bu şarkıcılara bu kadar bağımlılık yapan şey ne ben onu anlamadım... hadi gelelim
One Direction tamam onlarda gayet yetenekli ama yine aynışey bu kadar onları kızlara acayip sevdiren şey ne bu nedir bir anlayamadım gitti tamam müzik olarak özeller ama neden bu kadar aşık oluolar bu insanlara daha tanımadan etmeden böle sey mi olur bir anlamayadım gitti :p :D ?.........[DOUBLEPOST=1377041076,1377041017][/DOUBLEPOST]:kötüsırıtış:

BORA10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yani bu kadarda hoşuna giderten ne ben onu anlamadım tanımıyosun etmiyosun nası bi iştir bu :D[DOUBLEPOST=1377046965,1377046871][/DOUBLEPOST]
Çünkü hiçbiri ..
Two Steps From Hell dinlemedi..

Two Steps from Hell - Heart of Courage dinledim güzel müzik ama biz şarkı söyleyenlerden [DOUBLEPOST=1377046997][/DOUBLEPOST]bahsediyoruz

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yani bu kadarda hoşuna giderten ne ben onu anlamadım tanımıyosun etmiyosun nası bi iştir bu :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1377046965,1377046871][/DOUBLEPOST]

Two Steps from Hell - Heart of Courage dinledim güzel müzik ama biz şarkı söyleyenlerden [DOUBLEPOST=1377046997][/DOUBLEPOST]bahsediyoruz

Two steps alayına uçar :D

Süleyman Emre KAYA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YA BENCE KIZLAR ONLARI GENÇ OLDUKLARI VE ONLARIN GÖZÜNDE ÇOK YAKIŞIKLI VE ÜNLÜ OLDUKLARI İÇİN SEVİOLAR, AMA
BEN JUSTİN BİEBERDEN NEFRET EDERİİİM!!!!

Ozan Hiphoplife

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eminem dinleyin pis kezbanlar :(
Allame,Sansar,Joker,No.1,Şehinşah,Ceza,Fuat,Sago,Ais,Hidra gibi adamlar varken 1d,justin dinlemek...