Minecrafttaki Faction Sunucuların türkiyedeki hali...

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
BU BENİM GÖRÜŞÜMDÜR
TÜRKİYEDE FACTİON WARS SUNUCULAR NEDEN BÖYLE?
bunun bir kaç nedeni var bir kaç nedeni şu:
1.Herkes AxiTRden sunucu aldığı için ve axitr hep aynı şeyleri verip yaptığı için
2.Herkes Özelti olduğu için
3.Üşengeçlik
PEKİ TÜRKİYEDE NEDEN FACTİON WARS SUNUCULAR NASIL?
ben size gerçeğini anlatıyım işte türklerdeki böyle:
1.Sunucuya başla admine alım var mı diye sor yoksa küfür et 1 gün banlan banın geçsin mesleğe gir /warp hammadde'ye git orda bütün ömrün geçsin para biriktirdikten sonra /warp market'e git ordan zırh al /warp orman'a git kendine faction kur sonra adamın teki gelsin seni öldürsün işte bu
PEKİ YABANCILARDA NASIL?
yabancalarda ise şöyle:
sunucuya başla mesleğe gir para kazan(tamam burası sıkıcı kabul ediyorum) sonra /warp market ten kendine eşya al mob arenaya git eğlen canın sıkılınca mini oyunlara gir sıkıldığında parkur yapmak istersen /warp parkura git orda canın sıkılınca biraz mimarlık yapmak istersen arsalara git kendi evini oluştur ve daha birçok şey...
İŞTE BİZİM YABANCILARLA ARAMIZDAKİ FARK BU ANLAYALIM ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bi gidin şurdan seven var sevmeyen var laf yapmanıza gerek yok gidin o zaman hub serverlerde eğlenin boşu boşuna forumu kirtletiyorsunuz türk serverlerinde mobarena,minigames yokmu ?? nitradonun bir serverine gir herşeyi var eksiğini bulamassın tek yabancılarda var sanki minigames ve mob arena bizde yokmu gidin o zaman gevur serverlerde oynayın napalım şimdi...

RÜTBENE BAKTA KONUŞ THECÜNÜP

Olm sen nasıl bir mantık sistemi ile çalışıyorsun lan ?
Rütbe ile üstünlük sağmaya çalışmalar fln
Olm adam demişki "bence" bu adamın kendi görüşüdür sen buna karışamazsın..
Ayrıca faction sunucu sevmeyenler forumu kirletiyor demişsinki buna kelimeler yetmez zaten salaklık anıtı dikmişsin foruma ...

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim görüşüm;

Faction Warsda adminlerle iyi anlaşıyorsan,seni seven sayan çoksa,yetkiliysen,sürekli klan Factionlar arasında savaş eventi oluyorsa ve itemler adil sekilde dağıtılıyorsa bence o serverde canın sıkılmaz.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok yanlış bir değerlendirme yapıyorsunuz.Nitradodan alınan sunucunun kurucuları Solmazhostingden alınan sunucunun kurucuları ve axitr den alınan sunucunun kurucuları arasında hiçbir fark yoktur.Önemli olan serverin iyi hizmet vermesi.Lag olmaması.Plugin değişiminin yapılabilmesi.

efesenoz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilen varmıdır ama ben 1.0.0 da Aviana Serverde oynuyodum. Avianayı bilen az kişi vardır. Hala burda kayıtlı kurucuları varmıdır acavba
Ben 1.7.3 te başladığım için 1.0.0 da serverlerde oynamaya başladım aviana bir efsaneydi.O dediğin hammadde yoktu.Sadece warp orman vardı. Orada pvp korum vardı ve birçok ağaç vardı. Millet gelip kesiodu. Sonra yenileri yetişiodu. Ayrıca lapis fln yoktu .Kasılmak zordu. Kısacası zevkliydi.
Bilenler varsa yoruma yazsın.1.2.5 te kapandı.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilen varmıdır ama ben 1.0.0 da Aviana Serverde oynuyodum. Avianayı bilen az kişi vardır. Hala burda kayıtlı kurucuları varmıdır acavba
Ben 1.7.3 te başladığım için 1.0.0 da serverlerde oynamaya başladım aviana bir efsaneydi.O dediğin hammadde yoktu.Sadece warp orman vardı. Orada pvp korum vardı ve birçok ağaç vardı. Millet gelip kesiodu. Sonra yenileri yetişiodu. Ayrıca lapis fln yoktu .Kasılmak zordu. Kısacası zevkliydi.

çoktan kapandı o güzel aviana :(

sarodde

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben burdayım arada bakıyorum , nickimi tersten oku.:)

sarodde

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aaa. eddoras! Serverin admini. neden kapandı sw? çok güzeldi.
Ben aslında server açıkken güya üniversiteye hazırlanıyodum ama ilk yıl server ağır bastı ona yoğunlaştım :p. Eğer 2. yılımda da server açık kalsaydı sanayide çıraklığa doğru gidecektim , birincil sebebi bu.Diğer sebepler de server para kazandırsa bile hayatımı servera bağlı yaşıyordum.Aylarca serverla o kadar zaman geçirdim ki sonlara doğru req bakmak , servera girmek , yedek almak , uğraşmak bile eziyet gibi geliyordu.Sonra önceki mapin sıfırlanıp şu dev ağaçlı ormanın geldiği mapi koymamız ve benim o sıralar serverla ilgilenememem yüzünden oyuncu kaybı yaşamamız.Toparlamak mümkündü ama o hırsım kalmadığından ve birinci sebep yüzünden kapatmak zorunda kaldım.:huuh:

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında şu faction sunucular vanilla olsa tadından yenmez ama yok warp lapis yok ench fln işi bozuyor