Ömer(BrayJademence)
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
BU BENİM GÖRÜŞÜMDÜR
TÜRKİYEDE FACTİON WARS SUNUCULAR NEDEN BÖYLE?
bunun bir kaç nedeni var bir kaç nedeni şu:
1.Herkes AxiTRden sunucu aldığı için ve axitr hep aynı şeyleri verip yaptığı için
2.Herkes Özelti olduğu için
3.Üşengeçlik
PEKİ TÜRKİYEDE NEDEN FACTİON WARS SUNUCULAR NASIL?
ben size gerçeğini anlatıyım işte türklerdeki böyle:
1.Sunucuya başla admine alım var mı diye sor yoksa küfür et 1 gün banlan banın geçsin mesleğe gir /warp hammadde'ye git orda bütün ömrün geçsin para biriktirdikten sonra /warp market'e git ordan zırh al /warp orman'a git kendine faction kur sonra adamın teki gelsin seni öldürsün işte bu
PEKİ YABANCILARDA NASIL?
yabancalarda ise şöyle:
sunucuya başla mesleğe gir para kazan(tamam burası sıkıcı kabul ediyorum) sonra /warp market ten kendine eşya al mob arenaya git eğlen canın sıkılınca mini oyunlara gir sıkıldığında parkur yapmak istersen /warp parkura git orda canın sıkılınca biraz mimarlık yapmak istersen arsalara git kendi evini oluştur ve daha birçok şey...
İŞTE BİZİM YABANCILARLA ARAMIZDAKİ FARK BU ANLAYALIM ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
TÜRKİYEDE FACTİON WARS SUNUCULAR NEDEN BÖYLE?
bunun bir kaç nedeni var bir kaç nedeni şu:
1.Herkes AxiTRden sunucu aldığı için ve axitr hep aynı şeyleri verip yaptığı için
2.Herkes Özelti olduğu için
3.Üşengeçlik
PEKİ TÜRKİYEDE NEDEN FACTİON WARS SUNUCULAR NASIL?
ben size gerçeğini anlatıyım işte türklerdeki böyle:
1.Sunucuya başla admine alım var mı diye sor yoksa küfür et 1 gün banlan banın geçsin mesleğe gir /warp hammadde'ye git orda bütün ömrün geçsin para biriktirdikten sonra /warp market'e git ordan zırh al /warp orman'a git kendine faction kur sonra adamın teki gelsin seni öldürsün işte bu
PEKİ YABANCILARDA NASIL?
yabancalarda ise şöyle:
sunucuya başla mesleğe gir para kazan(tamam burası sıkıcı kabul ediyorum) sonra /warp market ten kendine eşya al mob arenaya git eğlen canın sıkılınca mini oyunlara gir sıkıldığında parkur yapmak istersen /warp parkura git orda canın sıkılınca biraz mimarlık yapmak istersen arsalara git kendi evini oluştur ve daha birçok şey...
İŞTE BİZİM YABANCILARLA ARAMIZDAKİ FARK BU ANLAYALIM ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!