İSTEK - HAMMADDE

Findikciknk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, Merhaba demek istiyorum. Ben bi plugin arıyorum işlevi hammadde, meslek vs. otomatik yenilemenizi sağlıyor. Bunu sunucuma kurmak istiyorum. Bilen arkadaşlarımız söylerse minnetar kalırım. Teşşekürler.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşın demek istediği clear lagg gibi
mesaj atıcak:Dikkat hammadde 5 dakika içinde yenilenecektir lütfen çıkınız.
dermişcesine :D

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşın demek istediği clear lagg gibi
mesaj atıcak:sırıtmak:ikkat hammadde 5 dakika içinde yenilenecektir lütfen çıkınız.
dermişcesine :sırıtmak:
çok komik olur ama adam yazıya bakmıyor (senin dediğin gibi bir plugin olsa onu anlatıyorum) adam bir kere daha kazacakken kendi kendine yeniliyon adam ölüyor sonra san sövüyor :D benim düşüncem bu çok komik olurdu ama

daghc50

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Quex Haklı Bence

Kavgaya Lüzum Yok!!!

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi tane mod admin builder al farketmez bunlara incivible pot ver serverden mesaj at :D oda gitsin kimse görmeden yapsın :D

ImperialOnline

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hammaddeyi otomatik yenilemek için CommandBlock ' da kullanılıyor.Arkadaşım bana bir sistem yapmıştı bu şekilde.Ayrıca Ölümsüzlük Açarsan Kimse Ölmez.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sürekli olarak güncellenmesi için TCE veya benzeri istediğin zamanlarda komut giren plugini kullanabilirsin.

tolgahan61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler farkındamısnız bilmiyorum ama o kadar mesaj var konuda ama hala sorunun cevabı gelmedi :) size diyor ki hammadde de yenilenme plugini varmı varsa söleyin bu kadar ? Varsa söleyin diyor adam ben de bilmiyorum :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sence de biraz saçma değil mi ?
Tamam iyi güze düşünmüşsün ancak oyuncu içeride mesaj gelmeden reset atılıyor adam direk ölür yani :)

Gebersin pislik herifler ulan adminken az çekmedim o itlerden çıkın diyorum çıkmıyorlar adamları tek tek tp ile yukarı çekiyorum yine aşşağı atlıyorlar :D[DOUBLEPOST=1377104252,1377103774][/DOUBLEPOST]
Beyler farkındamısnız bilmiyorum ama o kadar mesaj var konuda ama hala sorunun cevabı gelmedi :) size diyor ki hammadde de yenilenme plugini varmı varsa söleyin bu kadar ? Varsa söleyin diyor adam ben de bilmiyorum :)

Sen de farkında mısın bilmem ama bunun benzeri bir konu forumda daha önce açılmıştı forumun arama motorundan aratabilir, önceki konulara göz atabilir ve adının minereset olduğunu görebilir :)
(Konu karışmış mesajları okuyor :arama:)

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
böyle bir plugin görmüştüm fakat plugin ismini ve nasıl yapıldığını bilmiyorum :(

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş kolayı var hammaddenin bi yerine sağ bi yerine sol tıkla sonra /tpall yaz onlar hammaddeye gitmeden set komutunu kullan :D