Programsız FTP Bağlantısı Yapmak ( Adım Adım Resimli Anlatım )

Konu sizce yararlı mı ?

• Yararlı fakat çok da değil , biraz eksik var.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar bugün size FTP bağlantısı nasıl yapılır onu göstericem yanlız bunu yapmak için benim bildiğim kadarıyla windows 7 yada 8 olmalı işletim sisteminiz.Bu sayede FileZilla'ya ihtiyacınız kalmayacak.Ha diyorsanız ki bu ne işime yarayacak altdomainsiz sitem bile yok diyorsanız öncelikle sizi şuraya alalım :) : TIKLA Şimdi anlatıma başlayalım :) :

Önce Ağ Konumu Ekle Diyoruz.

Sonra İleri Diyoruz.

Ardından "özel bir ağ konumu seçin" seçeneğine tıklıyoruz.

Şimdi burdaki seçeneklerden bizim kullanıcağımız ftp.Sitenizin adresini girin örneğin "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
".Adresinizi yazdıktan sonra İleri tuşuna basın.

Evet burada da anonim olarak oturum açabilir yada bağlantınız için gerekli kullanıcı adını yazabilirsiniz sonra da ileri'ye basıyoruz.Ben kullanıcı adımı yazdım.

Ağ konumuna ad verin diyor burdada istediğiniz adı yazabilirsiniz. ( bknz. Sitem , DenemeSite vb. ) ( Bu resimde sitemin bağlantı adı yazan yeri sildim.) Adı da verdikten sonra ileri diyoruz.

Son yazan yere tıklıyoruz ve bağlantımızı gerçekleştirmemiz için gerekli yerin açılmasını bekliyoruz.Açıldıktan sonra sizden kullanıcı adı ve şifre isteyecek sizde sitenize gerekli kullanıcı adı ve şifrenizi giriyorsunuz ve sitenizin veri , dosya vb. bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz.Dosya atabilir , alabilir , silebilirsiniz orası size kalmış :) Yorumlarınızı , düşüncelerinizi , beğenilerinizi eksik etmeyin :) Anketimize katılın :) Esenle , sağlıcakla kalın :)

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelde Ftp programları kullanmayı tercih ediyorum ama belki bi gün bu yöntemde işime yarayabilir...
Eline sağlık güzel anlatım olmuş :Dans:

Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1377283103,1377173380][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1377297912][/DOUBLEPOST]Beğeni ve görüşlerinizi esirgemeyin :)[DOUBLEPOST=1377345099][/DOUBLEPOST]Önceden başlıkta altdomainsiz siteler için demişim yanlış olmuş kb'yın :) Ftp bağlantısı olan her türlü siteniz için burdaki adımları uygulayabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1378169266][/DOUBLEPOST]Konu yararlı bulunduysa sabitlenmesini istiyorum craft_man Ranork

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Forumdaki bazı çöp server konularına kıyasla çok daha yararlı bir içerik, ellerine sağlık.