Sunucumu Başlattığımda Şöyle Bir Hata Alıyorum

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4

Ne yapmalıyım?

(şimdi biri gelip diyecekte sunucu klasörünün orada işi ne :D)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
o dosyaya java -xmx filan yazıyorsunya.Java adlı yere Java'nın adresini yazacaksın.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Tamamdır beyler çözdüm sadece laptopa reset attım düzeldi AS:sırıtmak:SA:DSAD:sA

Bu arada RAM : 8 GB

Bu arada sorunu çözmeye çalışırken Internet'ten baktım adamlar "C:/" diskinden "Program Files (x89)"ya giriyor.Fakat bende yok, neden?

İşletim Sistemim 32 bit olduğu için mi acaba?

Bu arada(tekrar) imzandaki 183 bildrim : "Öğeyi Denetle" ? :D

MC Batuhuso

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamdır beyler çözdüm sadece laptopa reset attım düzeldi AS:sırıtmak:SA:DSAD:sA

Bu arada RAM : 8 GB

Bu arada sorunu çözmeye çalışırken Internet'ten baktım adamlar "C:/" diskinden "Program Files (x89)"ya giriyor.Fakat bende yok, neden?

İşletim Sistemim 32 bit olduğu için mi acaba?

Bu arada(tekrar) imzandaki 183 bildrim : "Öğeyi Denetle" ? :sırıtmak:

Evet 32 bit olduğu için Program Files (x86) yok sende.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
vallaha 133 bildirim. :sırıtmak:

Neyse artık yeni konu açcam bir flash oyun yaptım da 3 levellik

beğenilirse başka oyun yada level devamı yapcam :sırıtmak:

Hangi programla yapıyorsun? Bende çok meraklıyım böyle şeylere :)

Apple için oyun yapmayı düşünmüşümdür hep :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Program file (x86) 64 bit isletim sistemlerinde 32 bit programlari calistirmaya yarar. Ve Isletim sistemini 64 bit degilse 8 GB RAM kullanamazsiniz, 32 bit icin sini 3.2GB dir. Eger C dizininded x86 varsa 64 bit isletim sistemi kullaniyorsunuz demektir. Ayrica sistem ozellikleri bolumunden de bakabilirsinz. Ve 32 bit java ile acilan server 1.5 gb dan yuksek RAm kabul etmez eger serverinize 2 gb ve daha fazlasi vermek siterseniz 64 bit java yuklemeli ve program files deki javayi dizin olarak gostermelisiniz. Eger x86 deki java ile calistirirsaniz servernizi 32 bit java ile calistirmis olursunuz.