Dağlardaki Krallık %10 Tamamlandı | 2. Version Çıktı Konu Küp Sanatında Açıldı

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir başlangıç olmuş.Bende bunun gibi bir şey yapacaktım.Ama böyle bir dağ bulamadım.Worldpainter kullanmayıda bilmiyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kuleler Sivri Olmuş az Kubbe Gibi Yapsan Daha İyi olurdu :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaan Serverde Kullanılabilir Spawn Olarak. Tamam Mı? (Sadece Bizim Sv De :D )[DOUBLEPOST=1377180511,1377180324][/DOUBLEPOST]Zeminlerde Kale Duvarlarında Kulelerde Cobblestone Kullanabilirsin. Çatı Yapımında Tahta Daha Güzel Durur Fakat Devamında Belki Güzel bir şey Eklenebilir. Yinede Eline Sağlık Güzel Olmuş .

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gözüme kestirdim bir kaç buildinden, Dış mimari ve dekor konusunda biraz sıkıntı yaşıyormuşa benziyorsun. Kendini bu yönde geliştirmen daha mantıklı olur.

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hep odun kullanmışsın,Taş ağırlıklı olması daha iyi olur
kulelerin tepelerine bayrak vb. ekleyebilirsin dalgalanıyo gibi bi hava katarsanda güzel olur
Genel olarakta güzel gözüküyo eline sağlık :)

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dış mimarin ve decoration Yeteneğin bana biraz kısıtlı geldi. yapıları çok sade yapıyorsun Dekor eklersen Yapıya renk katmış olursun.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Bu zaten sadece bir deneme başlıktaki gibi %10 tamam belki version 2-3 çıkar odun kullanmamın sebebi ise AC3 teki kalelerdi

ayrıca kuleleri değiştirmek istemiyorum belki az süs katarım tema odun olduğu için tamamen sadeliğe önem verdim[DOUBLEPOST=1377194658,1377194619][/DOUBLEPOST]
Dış mimarin ve decoration Yeteneğin bana biraz kısıtlı geldi. yapıları çok sade yapıyorsun Dekor eklersen Yapıya renk katmış olursun.

diğer yapılarda daha çok dekor kullandım bu çok sade