•[*]Beyler İlk küp sanayım [KENDI SKINIMI YAPTIM] biraz acemi :)

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O da doğru. Ama insanların kalbini kırmamak da önemli.
Adam Bizim Yorumlarımız Ile Hatalarını Görüyo Ve Heykelinde Değişiklik Yapıyodur (Öyle Tahmi Ediyorum) Yani Yorum Nasıl Olursa Olsun Önemli Fakat ShadowFax Gibi Garip Garip Kötü Yorumlar Atmayın
Bilerek Etiketlemedim Sonra Adamla Tartışmak ISTEMIYORUM.

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler yeni çalışmam bu gece ama yine bu skinle hatlarımı düzelttim umarım beğenirsiniz :)

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vücut orantılarını birbirine iyi ayarlarsan gayet güzel bir çalışma yapabilirsin.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim ilk yaptığım heykel minecraft.net üzerindeydi ve o zamanlar crack olduğunu bilmiyordum paralı diye siteden ücretsiz olduğundan oynuyordum ve gerçekten o zamanki ilk heykelimdi(Resmi yok o zamanlar böle şeyler olduğunu bilmiyordum ondan çekmemiştim.).
Hikayesi:
Oyuna girmiştim her zamanki girdiğime Türk sunucuydu admin afk olmuştu bende kafasının aynısını yere yapmıştım. Çok hoşuna gitmişti tüm vücudunu yaptım. Gerçekten bir harika olmuştu %100 oranlı yapmıştım kareleri sayarak gözüm ağrımıştı biraz ama çok süper olmuştu ilk heykelime göre.
Ve aynı sunucuda Crysis 3 mü 2 mi o oyunun yazılışını yapmıştım duvara pixel art diye ondan da baya rütbe vermişti ve heykelle neredeyse admin olcaktım o derece güzel yapmıştım ama resimleri olmadığına çok üzülüyorum gerçekten ilk eserlerimin kanıtı yok ama şahidim var.