caglaris
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
gördüm. şimdi ne konuda yardım lazım?
nasıl para (tremor coins) kazanacağım hızlı yoldan
yani en kolay nasıl kazanılıyor
gördüm. şimdi ne konuda yardım lazım?
nasıl para (tremor coins) kazanacağım hızlı yoldan
yani en kolay nasıl kazanılıyor
cani633 saol markofoni ye üye oldum 160 verdi , n11.com u bulamadım , simdi babylon u indiriyom , indirdiğin programları açmadan direk yükleyip silince coin geliyormu :sırıtmak:
evet ama 5 dakika bekledikten sonra sil :sırıtmak: bu arada mesela vlc player yüklüyosun (bu pdf player 7zip falan da olabilir) bazı yerlerde sana bir şey sorucak sağda next solda suviant gibi bir şey olucak onlara suviant de bi pencere çıkarsa eğer ona cancel de öyle yükle aksi takdirde pc'ne delta search gibi saçma seyler yüklenebilir :/ bu arada legend online'da 10 level olma görevini yapmayı da unutma (qwertyTR'den kasıyosun dimi?)
legend online da 10 level olmak ne kadar sürer 30 dk falansa simdi yapayım :sırıtmak: (ve evet qwertyTR den kasıyorum)
taam yapayım şimdi
bu arada avatar ın süper :sırıtmak:
bu fake değil, gördüğün üzere siteden 8 oyun aldım. şu an 259 puanım var. 295 olunca Trapped Dead alıcam (4 tane kalmış)
ben traped dead aldımbu arada referans linkim benimde
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.niye :sırıtmak:
:s bazılarında öyle bi sorun var sanırım benim referans linkim buLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1377335035,1377334992][/DOUBLEPOST]
hayırlı olsun bu arada güzel mi oyun?
daha denemedim suanda steamda oyunum olarak görünüyo sadece kurcam![]()
tamam bekliyorum :sırıtmak: zaten stokta tükenmiş oyun gelirse tekrar alıcam yada 495 puanım olursa Shank 2 alıcam :sırıtmak:
benim suan aldıgım oyunlar trapped dead + 3lü oyun paketi (risen + sacred citadel + metro2033) 26puanım kaldı![]()