Arkadaşlar bakın lütfen

herobrinemi

• evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • hayır

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

iToobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abiler merhaba ben arkadasimla serverde oynuyodum önce kırmızı gözlü kurtlar geldi sonra bi tabela çiikti göremedik arkadasim korkudan kirdi sonra bi anda direk 2.tabela çikti death yaziyodu herobrine olabilirmi acaba

Yanlis yere açtiysam konuyu özür dilerim

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine o qnq direk kaç öldürücek arkadaşınla seni sonra seni öldürüp küvete atıp üzerine hidroflorik asit döküp eritecek sonra evi yakıp kaçacaq hemen qaç ordan çbuk .s.s.s.s

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her olayı "Herobrine"ye bağlamayın ne çektiniz be şundan...

Kırmızı gözlü kurt dediğin kızgın olanlar sana kızmış vurduysan onlara ve tabelayı başkası koymuş olabilir yada orda bir şey var sunucuyla alakalı.

iToobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kurtların bize saldırması lazım ve her yanımız kapalıydı tabelayı kimse koyamaz bitek biz vardık

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Herobrine diye bir şey yok betada vardı[DOUBLEPOST=1377333859,1377333800][/DOUBLEPOST]Hangi versiyonu kullanıyosunuz

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler geçen gün inek kesiyodum ineğin içinden bi tabela çıktı ve "ÖL" yazıyodu, ardından korktum ve o tabelayı kırdım ve birden arkamda bir tabela daha belirdi "NİYE KIRIYON LAN" diye. Onu da kırıp yola devam ettim bi baktım evimden gelen yüksek sesler var, bi girdim baktım Herobrine ve qanqaları evimde parti veriyor, çok korkuyorum n'apmalıyım?

Singleplayer or Multiplayer?
And you must DIE! (from Herobrine if he is real)

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine hakkında araştırma yapıp konu açın...
Keşke dislike butonu olsaymış...