NEI item alma

Crack-Star

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bugün birçoğunuzun sorduğu NEI'dan nasıl item alıcağınızı söyliyecem

Tek yapmanız gereken pc'yi ingilizce yapın :D

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerek yok Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge dizinine girin , Bölge ve Dil e basın , açılan pencereden üstte yönetimsel e gelin Unicode olmayan programların dili yazacak , Sistem yerel ayarlarını değiştir deyip İngilizce (Amerikan) ı seçin , PC niz Türkçe olsa bile item alabileceksiniz , kendim denedim

Crack-Star

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerek yok Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge dizinine girin , Bölge ve Dil e basın , açılan pencereden üstte yönetimsel e gelin Unicode olmayan programların dili yazacak , Sistem yerel ayarlarını değiştir deyip İngilizce (Amerikan) ı seçin , PC niz Türkçe olsa bile item alabileceksiniz , kendim denedim

adam ugrasmis bulmus

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ordaki yazıları okuyunca kendi kendime "Bunu yapsam olur mu ki la " dedim :D ve denedim , oldu :)

MacTavish87

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Peki ubuntu 13.04 kullanıyorum ben ne yapacağım?