Teklif tamamlayarak BEDAVA Steam oyunları kazanın!

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
şimdi ben sana yaptığım teklifleri kısaca yazayım:
supersonic: legend online'da 10 level olunca 119 coin veren bi görev var. sonra n11.com'a kaydol vardı 160 - 80 arası bi puan veriyordu sanırım hala varmı bilemem aşağılarda olabilir. sonra babylon'u kurun vardı indirip kuruyosun 100le 50 arası bi puan vermişti bana.

sponsorpay: burda klanlar'a kaydolun var gir kaydol 5 - 10 dakka şehrini kas sonra bi 10 - 15 dakka sonra puan geldi bana

tokenads: burda hala varmıdır bilmem ama n11.com'a kaydol varsa kaydol onun da geliri iyi sonra kliksa.com'a kaydol var ona kaydol ama nadiren puan geliyo ben 5-6 defa denedim 1ine geldi.

peanutlabs: burda markafoni'ye üye ol, yine kliksa.com'da olduğu gibi bunda da puan verme ihtimali düşük

videos: burda nadiren videolar çıkıyor. videoların bi kısmını izleyerek 5'er puan kazanabilirsin[DOUBLEPOST=1377275489,1377275376][/DOUBLEPOST]
nasıl para (tremor coins) kazanacağım hızlı yoldan

yani en kolay nasıl kazanılıyor

alıntı yapmamışım pardon

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
cani633 saol markofoni ye üye oldum 160 verdi , n11.com u bulamadım , simdi babylon u indiriyom , indirdiğin programları açmadan direk yükleyip silince coin geliyormu :D

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
cani633 saol markofoni ye üye oldum 160 verdi , n11.com u bulamadım , simdi babylon u indiriyom , indirdiğin programları açmadan direk yükleyip silince coin geliyormu :sırıtmak:

evet ama 5 dakika bekledikten sonra sil :D bu arada mesela vlc player yüklüyosun (bu pdf player 7zip falan da olabilir) bazı yerlerde sana bir şey sorucak sağda next solda suviant gibi bir şey olucak onlara suviant de bi pencere çıkarsa eğer ona cancel de öyle yükle aksi takdirde pc'ne delta search gibi saçma seyler yüklenebilir :/ bu arada legend online'da 10 level olma görevini yapmayı da unutma (qwertyTR'den kasıyosun dimi?)

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet ama 5 dakika bekledikten sonra sil :sırıtmak: bu arada mesela vlc player yüklüyosun (bu pdf player 7zip falan da olabilir) bazı yerlerde sana bir şey sorucak sağda next solda suviant gibi bir şey olucak onlara suviant de bi pencere çıkarsa eğer ona cancel de öyle yükle aksi takdirde pc'ne delta search gibi saçma seyler yüklenebilir :/ bu arada legend online'da 10 level olma görevini yapmayı da unutma (qwertyTR'den kasıyosun dimi?)

legend online da 10 level olmak ne kadar sürer 30 dk falansa simdi yapayım :D (ve evet qwertyTR den kasıyorum)