Sizce orjinal MİNECRAFT almalı mıyım?

Sizce Orjinal Minecraft almalı mıyım?

• Evet

Kullanılan: 31 79.5%
  • Hayır

Kullanılan: 3 7.7%
  • Farketmez

Kullanılan: 5 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    39

yedo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aylık mı 50 TL yoksa sınırsızmı 50 TL biri skype'dan eklesin söylesin çok fazla giremiyom forumu skype : yedoli2 şimdiden teşekkürler

Crack-Star

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bence crack olanlarin hepsi minecraft oynamayı hak etmiyor ben oyunu crack indirdim 4-5 gün crack oynadım ve pre aldim

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gönlün arsız bir şekilde rahat olacaksa ne yapıyım kardeş satın alma. Ama olmaz ben crack kullanamam diyorsan satın al yani.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
param olsaydı şimdiye mineZ de bandit olurdum kimse önümde duramazdı sen maddi durumuna göre seçimini yap ama yani anne babada izin vermeyince ailen milyarder olsa bile alamazsın her türlü paradan ve ailenle yaşıyosan evebyn iznine ihtiyaç duyacan ya kendi bütçen iyi olsa bile izin vermiyolar

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft sınırsız bir oyun hani böyle birkaç kez bitirip kenara atacağın bir oyun değil ve bir kez aldınmı tüm güncellemeler bedava. Bu yüzden bence değer. Bu arada euro yüksek sanırım şu ara bence euro düştüğünde al hani çok düşünüyorsan parayı :)
50 tl çok fazla,Durumu olmayan var,Onlarında oyun oynamaya hakları yokmu?,Bence 30 ve ya 35 tl olmalı.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
50 tl çok fazla,Durumu olmayan var,Onlarında oyun oynamaya hakları yokmu?,Bence 30 ve ya 35 tl olmalı.

Durumu olmayan 35 Tl yide veremez kardeş emin ol. Çünkü durumu olmayanın ailesi en başta izin vermez. Hem dünyadaki bütün oyunlar paralı değil. F2P denen bir olay var. CoD alamıyor mu ? Artric Combat oynasın? GTA oynayamıyor mu APB oynasın? Bedava oyunlar "Ben oyuna para veremem denenler için hazırlanmış...

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Durumu olmayan 35 Tl yide veremez kardeş emin ol. Çünkü durumu olmayanın ailesi en başta izin vermez. Hem dünyadaki bütün oyunlar paralı değil. F2P denen bir olay var. CoD alamıyor mu ? Artric Combat oynasın? GTA oynayamıyor mu APB oynasın? Bedava oyunlar "Ben oyuna para veremem denenler için hazırlanmış...

Aynı tadı vermiyor :D

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
35 tl biaile bütcesini çok etkilemez,Çocuk biraz bekler,Aldığı harçlıkları çikolataya felan vermez,35 tl yi biriktirir,Ama 50 tl çok büyük bir para.[DOUBLEPOST=1377367561,1377367470][/DOUBLEPOST]
Eh ama boşuna denmemiş "parayı veren düdüğü çalar" :sırıtmak:
Kapitalist düşünce tarzı,Hiç sevmem.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
35 tl biaile bütcesini çok etkilemez,Çocuk biraz bekler,Aldığı harçlıkları çikolataya felan vermez,35 tl yi biriktirir,Ama 50 tl çok büyük bir para.[DOUBLEPOST=1377367561,1377367470][/DOUBLEPOST]
Kapitalist düşünce tarzı,Hiç sevmem.

Kimin neyi sevip sevmediği umurumda değil. Kim ne derse desin bu düşünce tarzı dünyaya hakim ve hiçbir zaman da değişmeyecek.
Aynı şey bu oyun sorunu için de geçerli. Hiçbir zaman değişmeyecek. Parası olan satın alacak alamayan F2P oyunlar oynayacak. İlla minecraft'ın indirime girmesini istiyorsanız söyleyin notch amcanıza oyunu steam e koysun ya da direk indirim yapsın.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kimin neyi sevip sevmediği umurumda değil. Kim ne derse desin bu düşünce tarzı dünyaya hakim ve hiçbir zaman da değişmeyecek.
Aynı şey bu oyun sorunu için de geçerli. Hiçbir zaman değişmeyecek. Parası olan satın alacak alamayan F2P oyunlar oynayacak. İlla minecraft'ın indirime girmesini istiyorsanız söyleyin notch amcanıza oyunu steam e koysun ya da direk indirim yapsın.
O düşünce tarzı yüzünden dünya şu an bu halde zaten.