[0.7.3] Minecraft PE Realms Ne Demek Pocketmine Ne Demek Ben Server Kurmak İstiyorum Yardım

emirhan123keren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bana Yardım Edin Ben Minecraft PE' Nin Paralı Sürümünü Satın Aldim
Server Kurmak İstiyorum Ama herkes Realms Pocketmine Filan İndir Diyorlar Bir Türlü Anlıyamadım PocketMine Ne Demek Realms Ne Demek Lütfen Açıkça anlatın Telefon Android

CrossBreath

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bak arkadaşım öncelikle realms kısmına girince orada bazen slot açma tuşu çıkar sende bu slotu aylık bir miktar para ödeyerek alabilirsin. Tek sorun almak çok zor hemen kapıyorlar slotu. slotu alınca serverini bu slot üzerinden kurabilirsin. PocketMine ise bir server açma platformudur. Server Ip si ile giriş yaparsın veya pocketmine serveri açarsın forumlarda pocketmine kullanımı diye ararsan bulursun.

emirhan123keren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bak arkadaşım öncelikle realms kısmına girince orada bazen slot açma tuşu çıkar sende bu slotu aylık bir miktar para ödeyerek alabilirsin. Tek sorun almak çok zor hemen kapıyorlar slotu. slotu alınca serverini bu slot üzerinden kurabilirsin. PocketMine ise bir server açma platformudur. Server Ip si ile giriş yaparsın veya pocketmine serveri açarsın forumlarda pocketmine kullanımı diye ararsan bulursun.

Peki Arkadaşım Pocket mine paralımı

CrossBreath

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tam bilmiyorum ama forumlara bak araştır sanırım bilgisayar üzerinden pocketmine yi kuruyorsun öyle serveri kurup ip felandır yapıyorsun pocketmineye server giriyor sanırsam.Sen araştır.