Türkiye Serverleri Hakkında...

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar. Benim bir kaç gün düşündüğüm ve forumda sade survival serverlerini yayilmasiyla ilgili bir düşüncemi paylaşacam. İlk olarak Türkiye Serverleri Hakkında Arkadas bir server açiyosun tamam ama bi bakiyorum öbürsü gün kapanmis. Hayir server açarken kapatmamayi göz önüne alarak açacaksın. İkinciside Serverlerin lapisli olmasi eskiden ne güzeldi biz xplerimizi mob keserek kazanirdik. Hani Sade Survival olmasinida istemiyorum sonuçta Singleplayer oynamaiyoruz. Hammaddesi olsun marketi olsun ama lapisi olmasin abi vipi olmasin adam vipi aliyo edit itemi kesiyo herkezi anlami kalmiyoki. Hammaddesinde odun olsun tas olsun yeter o bize birde arsa açin 15x15. Biliyorum katilmayanlar olcak bu konusmama ama ben böle düsünüyorum belki katılan olur. :)
İyi Oyunlar Dilerim Arkadaslar...

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adını versemmi ki bir hub sunucuda var "Survival" adlı giriyosun paran var market yok o parayla "Chunk" alıyorsun yani 16x16 çoğu kişi buna arsa diyor ama Minecraft terimidir: 16x16 lık bölümlere Chunk denir.

Para kasmak için taş kırman kömür vb. bir kaç item daha kırman gerekiyor güzel olmuş aslında :)

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
VİP düşüncen hakkında,yorum yapıcam VİP olması gerekli yoksa sunucudan hiçbir şekilde zevk alamassın lag olur,oyundan atar ve çeşitli sorunlar çünkü adamlar o serveri hallederken bir süre sonra parayı cebinden verememeye başlıyor.Böyle gidersede bir süre sonra lag olmaya başlıyor oyuncu yetersizliği oluyor ve bir süre sonra serverin kalitesi gittikçe düşüyor bundan dolayıda oyuncu sayısı alçalıyor,bundan dolayıda adamların VDS veya VPS'ye verdiği para boşuna gitmiş oluyor...

Ama seni şu konuda haklı buluyorum VİP özelliklerini çok abartıyorlar yok ne bileyim uçma ne bileyim,herkeze tek atma,lavda yürüme vs. vs.
Aslında özellikler şöyle olsa herkes için adil bir oyun ortaya çıkar;

Bir bedavadan ev,meslek gereklerini uygularken ekstradan para kazanma,2k başlangıç parası vs. vs.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VİP düşüncen hakkında,yorum yapıcam VİP olması gerekli yoksa sunucudan hiçbir şekilde zevk alamassın lag olur,oyundan atar ve çeşitli sorunlar çünkü adamlar o serveri hallederken bir süre sonra parayı cebinden verememeye başlıyor.Böyle gidersede bir süre sonra lag olmaya başlıyor oyuncu yetersizliği oluyor ve bir süre sonra serverin kalitesi gittikçe düşüyor bundan dolayıda oyuncu sayısı alçalıyor,bundan dolayıda adamların VDS veya VPS'ye verdiği para boşuna gitmiş oluyor...

Ama seni şu konuda haklı buluyorum VİP özelliklerini çok abartıyorlar yok ne bileyim uçma ne bileyim,herkeze tek atma,lavda yürüme vs. vs.

Bir bedavadan ev,meslek gereklerini uygularken ekstradan para kazanma,2k başlangıç parası vs. vs.

En ideali ne veren madur olması için ne alan ve paranın hakkını alabilmesi için şunlar olabilir belki:
1.Dereceden hizmet-Yani yetkililerle 1'e 1 hizmette öncelik
2.2 Jobs birden seçebilme hakkı
3.5 sethome hakkı
4.50x50 1 adet wgli arazi(VIP olmayan arkadaşınızı ekleyemezsiniz vipliğiniz bitse bile sizde kalır.)
5.100.000(100k) oyun parası.
6.Özel tag
7.Özel yazı rengi
8.Sunucu kapatıldığında(Tabi kapatılırsa) para iade garantisi(Sırf bunun için %25 daha fazla alınır)
Bu kadarı yeterde artar diye düşünüyorum.

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bence wgli alan vermetin sethome hakkı para vb. özel yetki tag verin böylece daha adil olur.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
En ideali ne veren madur olması için ne alan ve paranın hakkını alabilmesi için şunlar olabilir belki:
1.Dereceden hizmet-Yani yetkililerle 1'e 1 hizmette öncelik
2.2 Jobs birden seçebilme hakkı
3.5 sethome hakkı
4.50x50 1 adet wgli arazi(VIP olmayan arkadaşınızı ekleyemezsiniz vipliğiniz bitse bile sizde kalır.)
5.100.000(100k) oyun parası.
6.Özel tag
7.Özel yazı rengi
8.Sunucu kapatıldığında(Tabi kapatılırsa) para iade garantisi(Sırf bunun için %25 daha fazla alınır)
Bu kadarı yeterde artar diye düşünüyorum.

Bence harika'da 100k biraz fazla sanki?

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adını versemmi ki bir hub sunucuda var "Survival" adlı giriyosun paran var market yok o parayla "Chunk" alıyorsun yani 16x16 çoğu kişi buna arsa diyor ama Minecraft terimidir: 16x16 lık bölümlere Chunk denir.

Para kasmak için taş kırman kömür vb. bir kaç item daha kırman gerekiyor güzel olmuş aslında :)

Adını ver oynayak :D

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence harika'da 100k biraz fazla sanki?

Doğru diyorsunda adam bunun için 20 lira veriyor 20 liraya 2 tane steamdan hakkını veren oyun alınır.Zaten sunucu parası aylık ortalama 100 lira yani 5 de 1 sunucu parasının.Yani parasının hakkını vermesi lazım birazda özelliklerin.Adil olsun diye adamıda madur etmemek gerekir.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adını ver oynayak :sırıtmak:

SonOyuncu ama survival hep dolu oluyor ya zaten bir adama sinir oldum evimin etrafını su dökmüş ne halt varsa yapmış hepsini temizlemekle uğraştım zaten ilk nethere gidende bendim sıkıldım sonra bıraktım survivali creativedeyim şimdi :)

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Doğru diyorsunda adam bunun için 20 lira veriyor 20 liraya 2 tane steamdan hakkını veren oyun alınır.Zaten sunucu parası aylık ortalama 100 lira yani 5 de 1 sunucu parasının.Yani parasının hakkını vermesi lazım birazda özelliklerin.Adil olsun diye adamıda madur etmemek gerekir.

Haklısın.

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Haklısın ama adam 40 TL veriyo en üst düzey vipi aliyo bizim bütün emekle yaptigimiz setlerimizi tek vurusta aliyo bu bence serverin kişi sayısının azalmasinda daha çok yer alir. AÇikçasi ben okadar emek verip maden aramaya çiktigimda arkamdan gelirp tak indirdimi tekle sinir olurum ve bu durumuda yaşadim :D :D

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın ama adam 40 TL veriyo en üst düzey vipi aliyo bizim bütün emekle yaptigimiz setlerimizi tek vurusta aliyo bu bence serverin kişi sayısının azalmasinda daha çok yer alir. AÇikçasi ben okadar emek verip maden aramaya çiktigimda arkamdan gelirp tak indirdimi tekle sinir olurum ve bu durumuda yaşadim :sırıtmak: :sırıtmak:
Tamamda söylediğim özellikleri normal oyuncu 1 hafta çalışıp RAHAT RAHAT yapar.Hele ki faction toplamışsanız hatrı sayılır item ve kişi varsa tadından doyum olmaz VIPleri kesmek.Yani bizde VIPlerle oynadıkta godPowers kadar d*ng*l*k şeyler kullanan VIPler yoktu o zamanlar.O plugini getiren zihniyetin taaaa ...

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP olmazsa sunucu para kazanmıyor. VIP olursa çok abartı özellik oluyor.
Tavsiyem : VIP özellikleri Iron,Gold,Diamond gibi ayrılmasın çok kötü oluyor.
Tek VIP olsun özellikleri şu olsun :
50x50 arsa
50 k oyun parası
2 jobs seçme hakkı
5 sethome
ve birde 60 level [iki tane 30 lvl efsun basacak kadar çok değil]

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamamda söylediğim özellikleri normal oyuncu 1 hafta çalışıp RAHAT RAHAT yapar.Hele ki faction toplamışsanız hatrı sayılır item ve kişi varsa tadından doyum olmaz VIPleri kesmek.Yani bizde VIPlerle oynadıkta godPowers kadar d*ng*l*k şeyler kullanan VIPler yoktu o zamanlar.O plugini getiren zihniyetin taaaa ...

Bir oyuncunun kes 10 veya fire aspect 5 yapmasi imkansiz bisi ben ondan bahsediyoum ProFeniX Arkadasima katiliyorum vip konusunda[DOUBLEPOST=1377608550,1377608518][/DOUBLEPOST]
VIP olmazsa sunucu para kazanmıyor. VIP olursa çok abartı özellik oluyor.
Tavsiyem : VIP özellikleri Iron,Gold,Diamond gibi ayrılmasın çok kötü oluyor.
Tek VIP olsun özellikleri şu olsun :
50x50 arsa
50 k oyun parası
2 jobs seçme hakkı
5 sethome
ve birde 60 level [iki tane 30 lvl efsun basacak kadar çok değil]

Evet Bu çok dogru.