Minecraft abartti ama :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün aynı olay arkadaşımın başına geldi :D Ben Allah'tan İngilizce oynuyorum... :D

özgürrrr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece crackta da deil benimki orjinal ondada var ama sadece türkçesinde mojang minecrafttın orjinalinede koymuş lan ama sadece türkçesinde var mojang napiyo lan

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece crackta da deil benimki orjinal ondada var ama sadece türkçesinde mojang minecrafttın orjinalinede koymuş lan ama sadece türkçesinde var mojang napiyo lan

benim bildiğim yabancı firmalar oyunlarını Türkçe ye çevirmez[DOUBLEPOST=1377626967,1377626922][/DOUBLEPOST]meteakcan landan oyun başlat diye başlayan mesajını sil

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Piç ne ya dalgamı geçiyorlar espiri konusu mu yoksa hemde Minecraft.net cr@ck değil orijinal sitesinden indirdim güncelleme yani premium ama yine var nasıl olur ya? Kesin ajan benden söylemesi!

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraftın Yöneticiletin Suçu Yok Suçlu Cracked i Yapan :-)

M805 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Jb$hadow

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bunlari minecraft editorleri yapmadigi icinn boyle bence baska kodlamacilar yapiyo o yuzden boyle benim dusuncem eger bunu yazan varsa alintidir tum yorumlari okumadim :-)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Ya Minecraft!a Mojang'a şikayet etcez onların şeyinden launcherinden çıktı hemde.