Bilgisayarıma bir şey olurmu ?

Ptronst

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bilgisayarımı alalı 1 yıl oldu bilgisayarın bir sorunu yokdu ama bataryayı çıkararak kullanmaya başladım sorun oluştu bilgisayarın güç tuşuna basınca 5-10dk sonra açılıyor garantiye gitti pc'
m bilgisayarımı alınca sorunlarım çoğalırmı ?.

Marka:HP

Özellikler:
8GB RAM
İ5 İşlemci
RAMLA Beraber 6 gb ekran kartı (Ben öyle gördüm)
4 çekirdek

lowsound

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın hayvan gibi 8GB Ram nedir kardeş. Bence bi format atsan her şey düzelir ve batarya'yı çıkartınca direkt gücü devrelere verir batarya buınu engeller.

Ptronst

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın hayvan gibi 8GB Ram nedir kardeş. Bence bi format atsan her şey düzelir ve batarya'yı çıkartınca direkt gücü devrelere verir batarya buınu engeller.

Kardeş pc'ye format attılar zaten garantide 1 hafta snra belki gelir[DOUBLEPOST=1377643771,1377643691][/DOUBLEPOST]
Bataryayı kullanmayacaksan özetle durmadan aletin sarjda olacak.(Durum buysa endişelenmene gerek yok.)Bataryayı kullanmanın sana tek zararı.4-5 sene kullanırsan bataryanın çok kullanıldığı için yakma olasılığıdır.(Geçen sene yaşadım.)Onun dışında çıkarmanda bir sıkıntı olmaması gerek.

Kardeş ben pc'm gelince şarjı dolunca fişi geçicem %14 de otomatik olarak uyarı veriyor o zamanda takıcam öyle ömrü azalırmı ?[DOUBLEPOST=1377643823][/DOUBLEPOST]
Kardeş pc'ye format attılar zaten garantide 1 hafta snra belki gelir[DOUBLEPOST=1377643771,1377643691][/DOUBLEPOST]

Kardeş ben pc'm gelince şarjı dolunca fişi geçicem %14 de otomatik olarak uyarı veriyor o zamanda takıcam öyle ömrü azalırmı ?

Bi kardeş sorun çıkardıktan sonra başladı

Crack-Star

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bendede Sorun Vardı Aynısını Yapmıştım
32GB Ram - 12GB Ekran Kartı - Windows 7 - i7 İşlemci - 8 Çekirdek
Not : 12GB Ekran Kartını Ben Taktım :sırıtmak:
Not 2 : 32GB Ram Ben Taktım :sırıtmak:
Arkadaşın Dediği Gibi Orjinal CD Den Format Atıcan

adamın pc kral benim pc biraz daha üst modeli senin

windows8 pro i7 işlemci falan