minecraft serveri geri sarma

korayerol1362

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benim bir serverim var mesela adamın teki bi admini hackledi serveri lavla kapladı serveri nasıl geri sarabilirim bunun kodu varsa bilen varmı internette aradım ama bulamadım biri nasıl yapacağımı sölesin

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Geri saramazsın. bunun önlemini alman gerekirdi. Oyundayken /save-all yazarsan mapı kaydeder. Sunucuyu kapatmadan önce o mapı kopyala biyere at sonra /stop yaz kapat. Eski haritayla kopyaladığın mapı değiştir. Sorun çözülür.

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geri saramazsın. bunun önlemini alman gerekirdi. Oyundayken /save-all yazarsan mapı kaydeder. Sunucuyu kapatmadan önce o mapı kopyala biyere at sonra /stop yaz kapat. Eski haritayla kopyaladığın mapı değiştir. Sorun çözülür.

Aynen Katılıyorum Ama Kiraladığın Sunucularda BackUP Özelliği Varsa En Yakın Tarihe BackUP At Bilgilerin O Tarihteki Şekle Döner.

korayerol1362

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bacup u nasıl atcam[DOUBLEPOST=1377685438,1377685374][/DOUBLEPOST]bide serveri kaydetme plugininijn içinde server geri sarılıyor felan diye mesajlar var

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Öncelikle konunun yeri bence burası değil. Geri sarmayı sağlayabilecek herhangi bir plugin kullanmıyorsan herhangi bir yolu yok. Hangi kaydetme pluginini kullanıyorsun?

İyi forumlar...

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
/save-on yazarsan otomatik kaydeder ama son kaydettiğinde grieflenmiş ise şansın yok :D

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım Plugini Yok,
plugins.bukkit.org'da araştırdım güzel bulamadım.
Birkaç Serverlerde Panellerinde BackUP Görmüştüm.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kullandığım kaydetme plugini AutoSaveWorld

Bu mesajını görünce aklıma şu geldi:

/give oyundakiadin 137 yaz.
Onu kimselerin gelmeyeceği bir yere koy ama sen yerini bilcen. (Tavsiyem bir koordinat salla ve /tp ismin x y z yap Y yi 60 yazman tavsiyem dümdüz map açtıysan yerin altında olma ihtimalin 0 olur ki dümdüz harita değilse Y yi 100 üzerinde bir şey yaz ki dağın içinde bile doğma ihtimalin var ve /gamemode 1 yazmayı unutma bunların öncesinde.)
Komut bloğunu koyduktan sonra sağ tıkla ve içine /save-all yaz kaydet.
/gamerule commandBlockOutput false yaz ki her mapı kaydedişinde saçma yazılar çıkarıp rahatsız etmesin.
Buna kızıltaş bağla; demek istediğim döngü yap hunilerle yaparsan kasması azalabilir. Anlamadıysan senin için resim yükleyebilirim.
Sonra geldiğin yere geri dön. Bu kadar :)

Geri nasıl döneceğini sorma bloğu koymaya gitmeden önce koordinatlarını yaz F3 bas ordaki X Y Z yazanlar koordinatların. /tp ismin x y z ie gidebilirsin.
Komut bloğunu illa ki uzağa mı koyacaksın? Hayır. Ama bloğu kırabilirler bunu engellemek için biraz daha komut bloğu hakkında bilginin olması gerek.

Yardımcı olduysam beğeni yeter :)

korayerol1362

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
mesaj gelmişte sorunlara yetişemiyoruz isi biten konuları cevaplandı işaretleyin diye onun için dedim