Sunucusu için run.bat dosyası arayanlar içeri !

Konuyu yararlı buldunuz mu ?

• Kullanılan toplam oy
    3

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar çoğu sitede size bir yazı veriyorlar şunu yap şöyle yap oldu diyor sizler tabii ki yapamayabilir yada anlayamıyor olabilirsiniz.Bu sorunu ortadan kaldırmak için size run.bat dosyalarını hazır olarak vericeğim.Bilgisayarınız kaç bit ve java kaç ise ona göre indirin.Bir teşekkürü çok görmeyin :) :

Java 6 32 bit :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Java 6 64 bit :

Java 7 32 bit :

Java 7 64 bit :

Rar şifresi : DarkGameGamingTR

Bu arada bilgisayarınız kaç bit bilmiyorsanız bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler'i seçmeniz yeterli olucaktır.Orda sistem türünüz : ** bit gibi bir şey diyecektir.Java'ya bakmak için bir bilgim yok fakat sizin bilgisayarınız örneğin 32 bit ise hem java 6 hemde java 7 ye göre 32 bit'i indirin çalıştırın hangisi olursa artık :).Bu arada .jar dosyasının adı craftbukkit olmalıdır.

craft_man adminimize teşekkür ediyorum verdiği bilgi için :

Bilgisayarınızda hangi Java sürümünün yüklü olduğuna
buradan bakabilirsiniz.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu kodların ta kendilerini ve .bat dosyasının oluşturuluşunu yazabilirdin. Ama belirli sayıda tıklamayla para kazandıran bir reklam servisinin linklerini vermek? Seems legit. :(

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kodların ta kendilerini ve .bat dosyasının oluşturuluşunu yazabilirdin. Ama belirli sayıda tıklamayla para kazandıran bir reklam servisinin linklerini vermek? Seems legit. :(

İşte oluşturuluşu yerine bende hazırlarını veriyim dedim.Kendim upload yaptım zaten.Reklam servisini koymakta herkezin kendi fikri bende koyiyim dedim :D

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
.sh leri de bekleriz

:D[DOUBLEPOST=1377977623,1377781591][/DOUBLEPOST]Bilgisayarda ek olarak linux işletim sistemi de var fakat orda ben konsolda komutlar yazarak başlatıyordum .sh ile ilgili araştırma yapıcam merak etmeyin.[DOUBLEPOST=1378168727][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1390578137][/DOUBLEPOST]Güncel.

R

Reloven

Ziyaretçi
Bende Şahsen İndirmem Böyle Hazır Bat Dosyalarını Ne Olacagı Belli Olmaz Oyuzden En Sağlıklısı Kod Paylasmak Ve Nasıl Bat Dosyasına Çevirilcegini Anlatmak :)

SlymnSntrk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nasıl bat dosyası yapılacağı birçok konuda var zaten arkadaş burda yapamayanları bu uğraştan kurtarmak istemiş ben biliyorum ama yapana kadar canım çıkmıştı ilk seferinde. Hemen bir art niyet aramışsınız arkasında. Paylaşan arkadaşa da teşekkürler bu arada :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

R

Reloven

Ziyaretçi
Art Niyet Aradaıgımızı Belirten bir şey Yok Ama Bat Dosyasıyla Bilgisayar Bile Çökertilibiliyor Ben Bat Dosyasının Ne Oldugunu Bilmeden İndirsem Ve bir şey Olsa ? Hesabını Kim Verecek Anladınmı