Başlangıçta Oyunculara Kitap Verme

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar servera girdiklerinde oyunculara kitap veren bildiğiniz bir plugin var mi. (Kitaptaki yazilari ben yazacagim)

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Kurulum Anlatıyorum,Gerekli Plugin Essentials.
Şimdi Dediklerimi Harfi Harfiyen Yaparsan İş Biter
  1. Adım 1: plugins klasöründe essentials klasörüne giriyoruz.
  2. Adım 2 : book adlı bir metin belgesi oluşturuyoruz. Örnek :
  3. Adım 3 : Kitap Adını Belirlemek İçin #kitap adı ve Yazıyorız Örnek :
  4. Adım 3 : config.yml acıyoruz. Başlangıcta vermek : Kitle Verilemsinini İstiyorsanız /kit tools yazarak zaten başlangıcta kit tools veriliyor oda hediye olur. kit tools satını buluyoruz Resim : Bu
  5. Adım 4 : İtemi Ekliyoruz Kit Kodu "- 340 1 title:&1Baslangic_Kitabi book:Baslangic" [book:baslangic: bu kitabınız adı #baslangic örnek benimkisi title: kitap adı &1 renk kodu oldugundan yazdım. Resim:
İşinize Yaradıysa Sevindim :) Bir Begeni Haketmisimdir. İns :)

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet Kurulum Anlatıyorum,Gerekli Plugin Essentials.
Şimdi Dediklerimi Harfi Harfiyen Yaparsan İş Biter
  1. Adım 1: plugins klasöründe essentials klasörüne giriyoruz.
  2. Adım 2 : book adlı bir metin belgesi oluşturuyoruz. Örnek :
  3. Adım 3 : Kitap Adını Belirlemek İçin #kitap adı ve Yazıyorız Örnek :
  4. Adım 3 : config.yml acıyoruz. Başlangıcta vermek : Kitle Verilemsinini İstiyorsanız /kit tools yazarak zaten başlangıcta kit tools veriliyor oda hediye olur. kit tools satını buluyoruz Resim : Bu
  5. Adım 4 : İtemi Ekliyoruz Kit Kodu "- 340 1 title:&1Baslangic_Kitabi book:Baslangic" [book:baslangic: bu kitabınız adı #baslangic örnek benimkisi title: kitap adı &1 renk kodu oldugundan yazdım. Resim:
İşinize Yaradıysa Sevindim :) Bir Begeni Haketmisimdir. İns :)
Gerçekten mükemmel anlatmışsın ellerine sağlık teşekkürler. Forumda senin gibilerin olması güzel. Her nekadar yavaş yavaş iyiler gidiyor olsada.

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten mükemmel anlatmışsın ellerine sağlık teşekkürler. Forumda senin gibilerin olması güzel. Her nekadar yavaş yavaş iyiler gidiyor olsada.

Bizde Forumu Kurtarmaya Çalışıyoruz :)[DOUBLEPOST=1377882193,1377882087][/DOUBLEPOST]Başka Sorunlar Vb Şeyler Varsa Skype İletişime Geçebilirsin.
MajorGlory Skype : trn.34 [Alican Turan] El Salvador :)[DOUBLEPOST=1378003216][/DOUBLEPOST]Beğenen Herkeze Teşekkür Ederim.