Çok acil yardım hata alıyorum !

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle uyumsuz pluginlerden dolayı çıkan bir hata. Pluginlerini bi kontrol et derim ben.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu hata craftbukkit.jar içinde gercekleşmiş. Eğer craftbukkit.jar içinde bir değisiklik yapmadıysanız ve kullandığınız versiyon development sürümü ise bulunduğunuz sürümü en yakın baska bir development sürümüne düsürmek ve en kesininden en yakın beta veya resmi olarak yayınlanmıs bir sürüme düsürmeniz sorunu çözecektir. Ve craftbukkite java, bilgisayar ve kullandığınız sistem ile ilgili her bilgi(İşlerine yarayabileceğini düşündüğünüz) ile bu ekranı gönderirseniz development sürümünün iyileştirilmesini sağlayabilirsin. Başarılar.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu hata craftbukkit.jar içinde gercekleşmiş. Eğer craftbukkit.jar içinde bir değisiklik yapmadıysanız ve kullandığınız versiyon development sürümü ise bulunduğunuz sürümü en yakın baska bir development sürümüne düsürmek ve en kesininden en yakın beta veya resmi olarak yayınlanmıs bir sürüme düsürmeniz sorunu çözecektir. Ve craftbukkite java, bilgisayar ve kullandığınız sistem ile ilgili her bilgi(İşlerine yarayabileceğini düşündüğünüz) ile bu ekranı gönderirseniz development sürümünün iyileştirilmesini sağlayabilirsin. Başarılar.
Adam biliyo bu işleri. Sen de gitme de. Biz sorun olmasa da çıkarırız senin bir yorumun için :parti:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet, herkes çıkıyor değerli kullanıcılar forumu terkediyor ama ben şu an çıkmayı düşünmüyorum. Ve tesekkür ederim araştırarak her şey öğrenilebiliyor. :D