Hangi Tipte Server Açmalıyım?

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeni server açacağım fakat server hangi tip olsun ona karar veremedim.

Benim düşündüklerim:

Faction Wars
Full Survival

Bunlardan birini açmak istiyorum fakat serverın bi şekilde kendi parasını da çıkarmasını istiyorum. Hangi tipte açmalıyım.
Yoksa ikisini de açayım mı? HUB serverlar misali. 2 dünya olsun biri faction wars diğeri full survival.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
HUB olur aslında ama bence Full survival daha güzel olur yinede Ful survivalı saçma bulan aynştayn ergenler bi taraflardan atlayıp oyuncu sayısınız azaltır ama

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
HUB olur aslında ama bence Full survival daha güzel olur yinede Ful survivalı saçma bulan aynştayn ergenler bi taraflardan atlayıp oyuncu sayısınız azaltır ama
Bana göre full survivalda az ama kaliteli oyuncu olur -fakat server kendi parasını çıkarır mı orası meçhul. Faction warsta da kocaman lapis yapan serverlardan sonra millet kolaya alıştı benim açtığım lapissiz server tutulur mu onu bilmiyorum. Yoksa kendi kombinasyonumu mu oluşturmalıyım. Faction wars fakat warp enchant gibi şeyler olmadan.

lowsound

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server'in lokalasyon'u türkiye ve cpu'su Xeon ise HUB öneririm. Ha bunlar değilse lapisli kolay bir server aç. VİPlere yetkileri doldur para kazan.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Server'in lokalasyon'u türkiye ve cpu'su Xeon ise HUB öneririm. Ha bunlar değilse lapisli kolay bir server aç. VİPlere yetkileri doldur para kazan.
Her ne kadar sevmesemde durum onu gosteriyor. Bu arada nitradodan alıyorum. Zaten serverdan kazanç olursa yeni bir server açar full survival yaparım vipsiz. Gerçek minecrafti özledim multiplayerda. :mad:

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence Acma Bosuna Para Kaybı . Cok İyi Bir Server Olmalısın Cok Kalıcı Oyuncun Olmalı Oda Zorlastı Artık . Git Paranı Baska Seylere Harca Bence :)
Arkadaşlar bu konuda kesin karar verdim. Planlar sağlam. Tüm hazırlıklar tamam. Factions açıyorum galiba ve daş**lı bir sunucu bulursam planları uygulayacağım. HostRaze'den teklif geldi geri dönmelerini bekliyorum. :)

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elinde shotbow network gibi bir plugin paketi varsa hub,yoksa faction kurmanı öneririm.Türkiye de tek tutulan sunucu türü faction diyebilirim.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Elinde shotbow network gibi bir plugin paketi varsa hub,yoksa faction kurmanı öneririm.Türkiye de tek tutulan sunucu türü faction diyebilirim.
Bu arada hub falan derken konu saptı. Makine kiralamayacağım için multiverse ile yapılabilenden bahsediyorum