[ÇÖZÜLDÜ] Bu Kezde Siz Bana Yardım Edin :D Bişi Sorcam

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar Bir Plugin Soruyorum Önceden Adını Biliyordum Ama Unuttum Aklımada Gelmiyor.
Plugin Özellikleri :
Oyunda grup oto atama
örnek : ben ilk gelen kisilere oyuncu vermiyorum 30 dk sunucuda durduklarında oto oyuncu oluyorlar.
O Pluginin Adını Sölermisiniz Acil Lazım :)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hm tabii ki Sorabilirsin :)

Sunucu açacağım fakat güvenlik duvarı sorunum var.Minecraft güvenlik duvarını aşmalı ama aşamıyor denetim masası güvenlik duvarından bir programın aşmasına izin ver yazan yere geliyorum önerilen ayarlar diyor.Burası zor kısmı tıklıyorum 0x80070005 hatasını ve gelişmiş güvenlik duvarını açıncada güvenlik duvarını yeniden başlatın dio o nasıl yapılır bilmiyorum ve hata kodu olarak 0x6d9 hatasını alıyorum şimdiden teşekkürler biraz uzun bir hata oldu ama :D[DOUBLEPOST=1377926847,1377925956][/DOUBLEPOST]herhalde sorunu çözemedin :S

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açacağım fakat güvenlik duvarı sorunum var.Minecraft güvenlik duvarını aşmalı ama aşamıyor denetim masası güvenlik duvarından bir programın aşmasına izin ver yazan yere geliyorum önerilen ayarlar diyor.Burası zor kısmı tıklıyorum 0x80070005 hatasını ve gelişmiş güvenlik duvarını açıncada güvenlik duvarını yeniden başlatın dio o nasıl yapılır bilmiyorum ve hata kodu olarak 0x6d9 hatasını alıyorum şimdiden teşekkürler biraz uzun bir hata oldu ama :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1377926847,1377925956][/DOUBLEPOST]herhalde sorunu çözemedin :s

Vallahi Plugin Ws Olsa Sölerimde Böle Güvenlik Duvarı Ws Hiç Karşılaşmadığım İçin Bişi Diyemiceğim

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Daha önce kullandım özellikleri biraz fazla ve karışık ama işine yarar :)

/ontime ile toplam online sürelerine bakabiliyorlar. Bildiğim kadarıyla birçok sunucu da bunu kullanıyor.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
of yha babama format atalım dedim kafayımı yedin dio acaba bilgisayarı çökertsemde babam formatmı attırsa :D