Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apk değil app Store'den satın aldım kayıt oldum falan bi yazı çıkıyor nasıl yapcam[DOUBLEPOST=1377952174,1377952143][/DOUBLEPOST]Yazmamıştım play realmsda oluyo
Apk değil app Store'den satın aldım kayıt oldum falan bi yazı çıkıyor nasıl yapcam[DOUBLEPOST=1377952174,1377952143][/DOUBLEPOST]Yazmamıştım play realmsda oluyo
Play on realmste püonline oynamak için ya yeni sürüm çıkar çıkmaz boş slot göeünce server satın alman lazım ya da server satın almış birisinin seni davet etmesi lazım.
Serverlar 5-10 dolar olabiliyormuş
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.