Bukkit Eklentileri (Pluginleri) | İsteklerinizi Yazabilirsiniz

AssasinVal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
automassage diye birdosya bulamadım plugin kloserin içinde[DOUBLEPOST=1375713554,1375708608][/DOUBLEPOST]serverde açaya dugru kazdıgımda görüş mesafem kararıyo

ama tek oyuncuda oynadıgımda kararmıyo

serverin ayarlarından dolayımı oluyor eğer ondan dolayı is yardımcı olurmusunuz[DOUBLEPOST=1375715904][/DOUBLEPOST]serverde üyeler hiçbir şey kıramıyo nasıl düzelilir

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
automassage diye birdosya bulamadım plugin kloserin içinde[DOUBLEPOST=1375713554,1375708608][/DOUBLEPOST]serverde açaya dugru kazdıgımda görüş mesafem kararıyo

ama tek oyuncuda oynadıgımda kararmıyo

serverin ayarlarından dolayımı oluyor eğer ondan dolayı is yardımcı olurmusunuz[DOUBLEPOST=1375715904][/DOUBLEPOST]serverde üyeler hiçbir şey kıramıyo nasıl düzelilir

Sorunlarınızı düzgünce hatalarıyla birlikte sorun.

AssasinVal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dedigin şekilde yazdım olmadı
/mangaddp <grup> <permissions> diyo[DOUBLEPOST=1375783888,1375780268][/DOUBLEPOST]ben chast shop için bir alan yaptım alanda kareler var onları satıyom ama adamlar satın almadan koyuyorlar
onu engellemenin yolu //expand vert degilmi tok sa başka bir şey mi

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
dedigin şekilde yazdım olmadı
/mangaddp <grup> <permissions> diyo[DOUBLEPOST=1375783888,1375780268][/DOUBLEPOST]ben chast shop için bir alan yaptım alanda kareler var onları satıyom ama adamlar satın almadan koyuyorlar
onu engellemenin yolu //expand vert degilmi tok sa başka bir şey mi

Açıklayıcı olmuyorsun :) essentials anti build isimli plugini sil oyuncular build yapabilir

AssasinVal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben serverin ram ini yükseltmek istiyom nasıl yükseltilir[DOUBLEPOST=1375875068,1375864989][/DOUBLEPOST]serverde oyuncu lar kaşarken yada yürüken sanlarının gittigini söylüyo[DOUBLEPOST=1375892942][/DOUBLEPOST]minecraft /help hungergames yazıyorum

uses the hunger games command yazıyo
trsi::açlık oyunları komutu kullanır diyo[DOUBLEPOST=1376130456][/DOUBLEPOST]serverde oyuncuların serverde bir yere çıkarken canlarının gittigini söyliyolar

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modum Konunuza Bu Pluginleri Eklermisiniz Arkadaşlar Öğrensiz Birkaç Kendini Bilmezler Forumda Parayla Satarken Görmüştüm :?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
: Bu Mod Özel İtem Yapmaya Yarar,Ok Atan Asa,Hızlandıran Kazma,Işınlayan Sopa Gibi İtemler Yapmanıza Yarar.
: Bu NPCSHOP Yapmanıza Yarar,Rpg Serverler İçin Çok İdeal !
: Otomatik Rank Pluginidir.
: Bu Pluginle TabList'inizi Renklerdire Bilirsiniz !
: Bu Plugin Kan Modu İcerir,Hayvan,Canavar,Oyunculara Vurdunuzmu Kan Çıkar.

Eklerseniz Çok Güzel Olur Modum Ranork

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Modum Konunuza Bu Pluginleri Eklermisiniz Arkadaşlar Öğrensiz Birkaç Kendini Bilmezler Forumda Parayla Satarken Görmüştüm :?

: Bu Mod Özel İtem Yapmaya Yarar,Ok Atan Asa,Hızlandıran Kazma,Işınlayan Sopa Gibi İtemler Yapmanıza Yarar.
: Bu NPCSHOP Yapmanıza Yarar,Rpg Serverler İçin Çok İdeal !
: Otomatik Rank Pluginidir.
: Bu Pluginle TabList'inizi Renklerdire Bilirsiniz !
: Bu Plugin Kan Modu İcerir,Hayvan,Canavar,Oyunculara Vurdunuzmu Kan Çıkar.

Eklerseniz Çok Güzel Olur Modum Ranork

Tamamdır. Teşekkür ederim konuyla pek ilgilenemiyordum :)

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Citizens 2 için blacksmith pluginini istiyorum kendi indirme linkinde sıkıntı var.İndirilmiyor ve elinde blacksmith dosyası olan varsa verebilir mi ?