İninal Kart İle Premium [DESTEK]

Sun Soldiers

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selam craftırlar! İninal kart ile premium alacağım ama yükleme yapacağım 55 ₺ nin boşa gitmesini istemiyorum. şu an bakiye yok içerisinde bir hata veriyor. Sanırım bakiye olmadığı için ama emin olamıyorum işte 55 ₺ de az para değil. Bir fotoğrafını aldım belki yardımınız dokunur diye. Ne diyorsunuz bakiye yüklet sem alabilir miyim ?

Fotoğraf:
[DOUBLEPOST=1378076291,1378062325][/DOUBLEPOST]Up + ! Yardım!

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bizzat ben aldım ininal ile. Yalnız paypal üzerinden alırsan daha kolay olur. Sorun yok yani :)

Tapatalk 2'den yazıyorum yazım hataları olabilir affola.

Sun Soldiers

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skrill hesabım var fark etmez herhalde çarşamba gunu bakiye yukletceğim. Olmassa paypal da açarım.

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skrill hesabım var fark etmez herhalde çarşamba gunu bakiye yukletceğim. Olmassa paypal da açarım.
Şu skrill hesabı nedir arkadaş ? Merak ettim arkadaşada hata veriyordu skrill account ta login diyorsu ama e-posta ya da şifre yanlış diyordu babası mastercard ile alıyormuş o skrill hesabına mojang hesabını yazıyor. Yanlış mı yapıyor acaba ? Söylersen çocuğun hayatı kurtulacak :D

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

Sun Soldiers

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'dan paypal açarmış gibi aç.

Oraya kesinlikle mojang hesabı yazılmıyacak. Orda skrill e-posta şifresini girip yeni kart ekliyip kendi master cardını ekliyceksin. Tabi VISA da oluyor. Premium Hesap suan € artışıyla 56 ₺ oldu haberiniz olsun.

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'dan paypal açarmış gibi aç.

Oraya kesinlikle mojang hesabı yazılmıyacak. Orda skrill e-posta şifresini girip yeni kart ekliyip kendi master cardını ekliyceksin. Tabi VISA da oluyor. Premium Hesap suan € artışıyla 56 ₺ oldu haberiniz olsun.
Tamamdır söyliyeyim arkadaşa eğer olursa sevinir hem de ne biçim :D

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.